Gratë e zodiakut që nuk janë të disponueshme për askënd

Në botë ka gra të cilat, qoftë për shkak të karakterit të tyre, qoftë për shkak të zhgënjimeve të marra në të kaluarën, nuk e vënë zemrën e tyre në duart e kujtdo. Kur dikush largohet nga jeta e tyre, ata nuk i luten të kthehen apo të ankohen. Kjo nuk do të thotë se ata nuk kanë ndjenja:

LUANI:
Gratë e Luanit janë pjesë e kësaj kategorie: ato nuk janë për të gjithë. Vendasit e kësaj shenje e dinë shumë mirë se çfarë do të thotë të jetosh me vetmi dhe për këtë arsye nuk kanë nevojë për askënd. Ata janë inteligjentë, mund të nënçmojnë plotësisht veten dhe kanë ide shumë të qarta. Në dashuri nuk kërkojnë dikë që i pasuron, por një person që di t'i bëjë ballë. 

PESHORJA:
Ato që udhëhiqen nga shenja e Peshores janë femra të forta që dinë çfarë duan. Peshorja di të kujdeset në mënyrë perfekte për veten dhe nuk ka nevojë vazhdimisht për dikë pranë tyre. Ajo fillon të takohet me dikë vetëm nëse është vërtet e interesuar dhe nuk e lë veten të mashtrohet nga fjalët e bukura.

PESHQIT:
Femrat e peshqve përkundrazi, ato dashurohen pothuajse me të gjithë ata që takojnë. Ata kanë një vizion romantik për jetën dhe kjo i shtyn ata të kërkojnë vazhdimisht dashurinë. Qëllimi i tij nuk është të kënaqë të tjerët, por të krijojë lidhje të forta me shpirtin binjak. Për të, megjithatë, një marrëdhënie është një vlerë e shtuar, jo diçka që mund të mungojë. 

AKREPI:
Ata që kanë lindur në shenjën e Akrepit nuk duan kurrë të kërkojnë vëmendje sepse nuk duan të rrezikojnë të marrin zhgënjime. Ka nga ata që mendojnë se femra Akrep është e pashërueshme egocentrike: e vërteta është se ajo nuk i beson askujt 100% dhe preferon të përqendrohet te vetja.

BINJAKËT:
Një tjetër grua shumë e pavarur është ajo që ka lindur në shenjën e Binjakëve. Krenaria e saj e bën atë të shmangë shoqërimin me njerëz që mund ta bëjnë atë të ndihet e poshtëruar. Sipas Horoskopi.vip  Askush nuk e sheh një grua të kësaj shenje të qajë, pse? Sepse Gruaja Binjake nuk do të donte kurrë të quhej “e dobët”. Ajo kërkon dikë që është i gatshëm t'i japë jetës së saj një emocion shtesë dhe që nuk e bën atë të ndihet e burgosur.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post