E ashpër nga jashtë, por e butë nga brenda: ja cilat janë shenjat e zodiakut që luftojnë për t'u hapur ndaj të tjerëve

A jeni introvert deri në atë pikë sa të jeni të izoluar nga të tjerët sepse ata mendojnë se jeni të pakëndshëm? Ndoshta varet nga shenja juaj e zodiakut

Secili prej nesh është i veçantë dhe kjo specialitet që mund të përkufizohet edhe me termin veçanti do të thotë se gjithçka që jemi ndryshon nga personi në person dhe është pikërisht për këtë arsye që ne mund ta konsiderojmë veten unik në univers. Megjithatë, kur jemi ne prani që duhet të merremi me veten, kufiri midis të qenit dhe dëshirës për t'u dukur para të tjerëve është me të vërtetë shumë i hollë , kështu që sa më të pambrojtur të jemi, aq më të pambrojtur dhe transparentë do të jemi si një libër i hapur.

Karakteri ynë është në gjendje të na tregojë shumë, si dhe të na lejojë të njohim të tjerët dhe të sigurohemi që ata të na njohin. Në shumë raste duhet të mendojmë se ta konsiderojmë një person vetëm nga bota në të cilën ai na shfaqet është krejtësisht e gabuar. Ne priremi të mendojmë të njëjtën gjë sa herë që e gjejmë veten përballë dikujt që mund të rezultojë të jetë i ndryshëm dhe të sillet ndryshe në rrethana të ndryshme. Për shembull, ky fenomen ndodh kur ata që na tregojnë një fytyrë të ashpër dhe të ngurtë të vetvetes, fshehin një ëmbëlsi dhe edukatë të madhe. Ndoshta varet nga shenja juaj e zodiakut.

Cilat janë shenjat më introverte të zodiakut?

Siç e dimë, karakteristikat e shenjave të zodiakut mund të përcaktojnë plotësisht personin tonë dhe është vërtetuar disa herë se kjo korrespodencë do të kishte një vlerë shumë të madhe . Pra, edhe ata që janë të turpshëm dhe të ëmbël nga brenda mund të dëshirojnë të tregojnë anën e tyre më të keqe nga jashtë, ndoshta duke u dukur më të neveritshme ose jo miqësore.

Ky qëndrim, mjaft i shpeshtë, nuk është gjë tjetër veçse një reagim i personit në fjalë, i cili ndoshta shpesh e gjen veten duke vuajtur për shkak të karakterit të tij të konsideruar nga shumë të dobët. Frika për t'u lënduar shpesh çon në dëshirën për të shpëtuar ose për t'u mbajtur sa më larg të jetë e mundur nga të tjerët, pa pasur mundësinë për të bërë vërtet veten të njohur./ horoskopi.vip

Të izolosh veten dhe të kesh më shumë vështirësi në lidhje me të tjerët mund të jetë i ndryshëm nga personi në person dhe yjet na thonë se do të kishin shumë të bënin me shenjat e zodiakut. Disa do të ishin më të ndërlikuar se të tjerët në shfaqjen e ndjenjave të tyre ndaj të tjerëve, të cilët nga jashtë do të donin të dukeshin më indiferentë se çdo gjë tjetër. Por jo gjithmonë ia dalin, në fakt shumë herë zbulohen: po flasim për: Akrepin misterioz, Virgjëreshën precize dhe Peshqit empatikë.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post