Katër femrat e zodiakut që i bëjnë meshkujt të bien kokë e këmbë në dashuri

DEMI

Shenja e Demit adhuron ushqimin e mirë, seksin e mirë, gjërat materiale. 6 shqisat i ka të zhvilluara në 360 gradë, siç ka të zgjidhuar edhe lidhjet me ritmet natyrale. Të dy këto karakteristika e bëjnë femrën e shenjës së Demit shumë sensuale, të sintonizuar në dëshirat e tjetrit, e për këtë është tepër joshëse në sytë e një mashkulli.

AKREPI

Shenja e Akrepit është tmerrësisht shumë tërheqëse dhe kontroverse në çeshtjet e zemrës. Në eros është pasionale dhe trasgresive, e femra Akrep ka një joshjes prej “femre fatale”, misterioze dhe hipnotizuese. Është një e dashur shumë pasionante, josh me trup dhe me shikim, transmeton një ndjesi dominimi mbi tjetrin. Meshkujt e adhurojnë.

PESHQIT

Shenja e Peshqëve është e ndjeshme dhe romantike. Sensualiteti i gruas, e dashuruar me dashurinë, likuide, e ndrojtur, intrigante. Femra e Peshqëve është shumë e ndryshme nga ajo e Akrepit që josh në mënyrë agresive, duke imponuar dëshirat e saj. Femra e Peshqëve i jepet e gjitha partnerit, duke dëshmuar afrimitet, ngrohtësi, aq sa humbet veten në emër të dashurisë.

LUANI

Femra Luan bie në sy, sepse pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes, po ashtu vishet në mënyrë që bie në sy. Pamja e saj përcjell energji dhe nxehtësi. Pikërisht ajo ndjesi e luaneshës, mbretëreshë e pyllit urban.

$ads={2}



Post a Comment

Previous Post Next Post