Renditja e tre Shenjave më pak iniciative të zodiakut

Para se të hartojmë renditjen tonë, megjithatë, është i nevojshëm një sqarim: ky është vetëm një artikull i një natyre të përgjithshme, i krijuar për të argëtuar publikun dhe për t'i ofruar atij informacione. Është e qartë se çdo person ka tipare dhe karakteristika shumë të ndryshme që e bëjnë të veçantë, pavarësisht shenjës së horoskopit të cilës i përket.

Apatia , për shembull, konsiderohet pothuajse si një mëkat kapital, një ves formal që i përket kontekstit aktual të cilit i përket. Nganjëherë shohim që lidhet me dembelizmin, por më saktë apatik është dikush që tregon një mosinteresim total dhe të plotë për shumicën e stimujve dhe motivimeve.

1. PESHORJA

Gjithmonë të qetë dhe dhe me këmbë në tokë, ai shfaqet thuajse tërësisht i shkëputur nga shumica e problemeve që prekin njerëzit. Të lindurit e shenjës së Peshores jetojnë gjithmonë me një lloj “shkëputjeje” që i bën ta konsiderojnë atë si një nga pikat e forta të shenjës duke qenë se ajo arrin të distancohet kur nevojitet.

2. AKREPI

Megjithatë, duhet pranuar se ndonjëherë ata vuajnë nga pandjeshmëria e tepruar që i çon në apati të tepruar e cila më pas kërkon mbështetje të vazhdueshme për t'u përmbajtur në mënyrën më të mirë të mundshme. Megjithatë, pa një motivim të dukshëm, Akrepi ka nevojë për një kohë dembelizmi total dhe zero shkathtësi. Atij i pëlqen të mos bëjë asgjë dhe të ulet i qetë pa pasur kontakt me askënd. Është, në fakt, pikërisht në këto momente këtu që tentativat më të mëdha për ta "nxitur" atë ndodhin me gjithnjë e më pak probabilitet suksesi. Pavarësisht se është një shenjë shumë empatike dhe e ndjeshme, Akrepi karakterizohet nga apatia e tij profesionale . 

3. VIRGJËRESHA

Së fundi, shohim se Virgjëresha ka një aftësi të madhe për t'u tjetërsuar duke qenë se në shumicën e rasteve "zgjedh" të demonstrojë apati ndaj të tjerëve; në përgjithësi, megjithatë, është një mënyrë për t'i bërë palës tjetër të kuptojë se nuk duan të kenë të bëjnë me një kontekst të caktuar.Post a Comment

Previous Post Next Post