Këto janë 5 sinjale që tregojnë se ai ju pëlqen edhe pse nuk e thotë

Arrini dot ta kuptoni ku dikush bie në dashuri me ju? Shumë njerëz mendojnë se munden, por shenjat nuk janë gjithmonë aq të qarta sa duken. Shumë njerëz supozojnë se gjestet tregojnë gjithçka, të rënies në dashuri janë dhe janë në gjendje ta përcaktojnë atë, por njerëzit nuk janë gjithmonë të parashikueshëm! Ka shumë shenja që dikush që njihni është duke u dashuruar me ju, ose partneri juaj po ju dashuron marrëzisht. Gjithmonë është mirë të dihet kur dikush me të cilin po jetoni është duke u dashuruar me ju, sepse kurrë nuk e dini se çfarë mund të sjellë e ardhmja!

1. Gjen gjithnjë justifikim për të folur me ju

1. Pa marrë parasysh se çfarë kohe apo situate, nëse dikush është në dashuri me ju, ata gjithmonë do të kenë kohë për të folur me ju.

2. Edhe po t’i telefononi në orën 3 të mëngjesit ata do të jenë në dispozicion për t’ju dëgjuar. Dikush që po bie në dashuri me ju padyshim kërkon të flasë me ju për orë të tëra.

3. “Edhe kur një djalë duket sikur po flet pa kuptim, është ende një shenjë se ai është i interesuar dhe po përpiqet të bëjë më të mirën që ta mbajë bisedën gjallë vetëm të flasë me ju, “thotë ekspertja e marrëdhënieve Zara Hairston.

2. Fytyra e personit ndriçon kur ju sheh

1. Situata mund të jetë normale, por në momentin që ata ju shohin, vëmendja e tyre është mbi ju dhe fytyra e tyre duket si një shtëpi e ndezur në periudhën e Krishtlindjeve.

2. Ata duken sikur po prisnin vetëm për atë moment që ju të shfaqeni në skenë. Nëse e shihni njëri-tjetrin rastësisht në rrugë, eksitimi i tyre do të jetë kaq i qartë, pasi ata nuk prisnin t’ju shihnin dhe prezenca juaj i mrekullon.

3. Kjo është kaq e dukshme saqë të gjithë të tjerët që ju rrethojnë e kanë vënë re dhe po përpiqen të mos e mbajnë buzëqeshjen.

3. Ju japin vazhdimisht dhurata

1. Dhuratat nuk duhet të jenë ekstravagante, apo edhe të shtrenjta. Çështja është se një person që ju dashuron gjithmonë gjen arsye për t’ju dhënë dhurata të vogla.

2. “Nëse ai që ju do ju ka dhënë një bizhuteri të bukur atëherë ai është seriozisht i angazhuar në marrëdhënien tuaj”.

3. “Meshkujt thjesht nuk i japin gjërat e mira nëse nuk do duan të japin një mesazhtë veçantë”.

Dhuratat e vogla do të jenë mënyra e tyre për t’ju bërë të lumtur, duke parë buzëqeshjen tuaj dhe duke u siguruar që gjithmonë jeni duke menduar për ata dhe mënyrën se si ata gjithmonë mendojnë për ju.

4. Ata ju gjenden gjithnjë pranë

1. A keni nevojë për ndihmë për të lëvizur nga apartamenti juaj? A keni nevojë për të dalë për shopping? A jeni plotësisht të humbur në projektin e punës këtë javë?

2. Çfarëdo që të keni nevojë për ndihmë, një person që bie në dashuri me ju gjithmonë do të jetë atje për t’u siguruar që ofron ndihmën e tij. Duhet ta dini se ju mund të shkoni tek ata kur keni nevojë për diçka, sepse ata janë gjithmonë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

5. Ata (një person që ju do) janë personi i parë që ju ofrojn ndihmën.

1. Ata gjithmonë janë të gatshëm të kalojnë gjithë kohën e tyre të lirë me ju dhe të sigurohen që ju të mos jeni kurrë të shqetësuar.

Nuk e shkëpusin kurrë interesin nga ju

1. Mund të keni një hobi, tek i cili nuk ka askush tjetër interes. Dhe pikërisht, bazuar në këtë fakt, ju jeni mësuar ta mbani për vete dhe mos ta ndani me askënd.

2. Një person që ju dashuron, do të kërkojë me ngulm të mësojë për hobit që ju keni dhe do dëshirojë ti jetojë dhe përjetojë ata me ju.

3. “Nëse një djalë është i interesuar për ju, ai do të gjejë mjaftueshëm kohë për t’ju njohur. Ai jo vetëm që do të pyesë për familjen, punën tuaj, hobit dhe interesat, por ai do të dëgjojë edhe përgjigjet tuaja”.

4. Për shembull, ai do të pyesë për ushqimin tuaj të preferuara dhe të jeni të sigurt se ai do të organizojë një takim me ju për t’iu ftuar për drekë ose darkë, duke ju servirur ushqimin tuaj të preferuar dhe kjo është një mënyrë personale që tregon se po kujdeset për çdo detaj që ju preferoni”.

5. Edhe nëse tregoni ndonjë tregim apo histori të mërzitshme, një person që ju dashuron nuk e ka aspak bezdi ta dëgjojë atë deri në fund.

6. Ata madje mund të duken plotësisht të përfshirë në atë që po thoni, edhe nëse është e mërzitshme.

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post