Këto 3 shenja horoskopi i bëjnë të gjithë të çmenden pas tyre

Disa shenja përdorin bukurinë e tyre për të joshur personin që pëlqejnë, ndërsa disa të tjera kanë pikë të fortë komunikimin. Mirëpo 3 janë shenjat e horoskopit të cilat njihen si më të zjarrtat dhe që i çmendin të gjithë.

AKREPI

Është konsideruar gjithmonë si zotëruesi i seksit. Nëse ndonjëherë keni pasur lidhje me Akrepat, atëherë e dini që ata kanë forcë të papërballueshme të joshjes. Madje edhe Akrepat më pak të bukur kanë forcë të theksuar manipulimi të cilën e shfrytëzojnë për t’i detyruar të tjerët të bëjnë atë që ata duan. Nëse ju konsiderojnë si një partner ideal, ata me siguri do t’iu bëjnë për vete. Shpesh në dashuri mund të zgjedhin tipa të papërshtatshëm dhe mund të përfundojnë në një dashuri tragjike. Bashkë me joshjen e fuqishme, pjesëtarët e kësaj shenje janë jashtëzakonisht miq besnikë, heronj të mëdhenj dhe të besueshëm në punë. Akrepat kanë një shpirt të thellë si oqeani dhe vetëm shumë pak të privilegjuar mund ta njohin atë. Ata kanë dëshirë të njihen me njerëz të veçantë të shkathët dhe të bukur.

LUANI

Ata persona që i përkasin kësaj shenje i njohin të gjitha vendet interesante në qytet. Nëse dëshironi të kënaqeni duke u argëtuar, kërkoni një Luan dhe nuk do të zhgënjeheni… Do t’ju habisin me veprimet e tyre, pasi ata janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për ju dhe me këto veprime do të arrijnë t’iu bëjnë për vete për tërë jetën. Për shumicën e njerëzve kjo masë e përkujdesjes është vendimtare për të rënë në dashuri. Adhurimi joshës dhe seksi me shpejtësi plumbi, janë pikat më të forta të Luanit. Siç edhe thuhet shpesh … një fillim i mirë është gjysma e betejës. Arma më e fuqishme e Luanëve është buzëqeshja e tyre, e cila ndonjëherë mjafton që të përfundoni me të në shtrat.

GAFORRJA

Arma sekrete e Gaforreve nuk është buzëqeshja, por humori. Përveç kësaj, personat e kësaj shenje janë shumë emocionalë dhe kurrë nuk do të harrojnë përvjetorin tuaj, ditëlindjen apo ndonjë datë tjetër të rëndësishme. Dobësia e tyre është është gjendja shpirtërore e ndryshueshme, e cila ndonjëherë do t’iu bëjë të ndiheni keq. Admirojnë lojërat seksuale dhe njihen si një ndër shenjat që kanë më shumë fantazi gjatë aktit seksual. Kreativiteti i tyre manifestohet në mënyrë spontane kur gjejnë një partner me një sens “loje” gjatë seksit. Nëse dëshironi që ta bëni për vete personin e shenjës së Gaforres, mjafton të qani para tij dhe do t’ia rrëmbeni zemrën menjëherë.

$ads={2}



Post a Comment

Previous Post Next Post