3 Shenjat e horoskopit që nuk i kontrollojnë dot nervat, beni Kujdes!

Është e pamundur të mos keni në rrethin tuaj familjar ose shoqëror një a më shumë persona të cilët reagojnë në mënyrën më impulsive të mundshme pas çdo debate që krijoni. Shpeshherë mund t'ju ketë bërë përshtypje reagimi i tyre i vrullshëm që i ngjan furisë së një cunami, por ndoshta nuk do të ndiheni më kështu pasi të zbuloni se janë yjet ato që kontrollojnë gjithçka, madje edhe shpirtin rebel e impulsive që fshihet pas tyre. Mirëpo për fatin tuaj dhe tonin të mirë, jo të gjitha shenjat reagojnë në mënyrë impulsive, përveç këtyre të tre shenjave.

1.DASHI

Është e kotë ta mohoni, Dashi është shenja më impulsive e gjithë zodiakut. Të lindurit nën këtë shenjë kanë si planet udhëheqës Marsin, i cili njihet ndryshe si planeti i veprimit. Dashi reagon në mënyrë thuajse instiktive aq sa shpeshherë është e vështirë tan dash nga ky tipar shpërthyes i karakterit të tij. I pëlqen të thotë fjalën e fundit të parën.

2.BINJAKËT

As Binjakët nuk mbeten prapa kur bëhet fjalë për impulsivi-tetin. Duke qenë se janë të pavendosur, ata shpesh kalojnë nga një situatë në tjetrën pa marrë parasysh pasojat fare. Janë njerëz që mund të thuash pa frikë “shkojnë nga fryn era” dhe nuk e mendojnë dy herë.

3.AKREPI

Plutoni dhe Marsi janë planetët udhëheqës të të lindurve nën shenjën e Akrepit, kështu që e merrni vetë me mend si janë ata. U pëlqen të kundërshtojnë këdo dhe gjithçka, si dhe të vendosin gjithmonë pikat mbi “i”. Në përgjithësi Akrepat torturojnë veten me shumë pyetje dhe si rrjedhojë veprojnë pa reflektuar.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post