Pajtueshmëria në çift mes Demit dhe Virgjëreshës

Lidhja e dashurisë mes Demit dhe Virgjëreshës krijon një çift që çdo problem që i del përballë me kritere dhe praktike . Konkretiteti është një karakter themelor i personalitetit të Demit dhe Virgjëreshës. Besnikë ndaj njëri-tjetrit, është mbi të gjitha Virgjëresha ajo që magjeps nga natyra energjike dhe e vendosur e partnerit.

Për shkak të karakterit të turpshëm dhe hezitues të Virgjëreshës , mund të duhet pak kohë përpara se të flasim për një lidhje të vërtetë romantike, por pasi lidhja të jetë në rrugën e duhur, asgjë nuk mund ta shuajë pasionin e dy të dashuruarve. Demi dhe Virgjëresha kanë shumë gjëra të përbashkëta : besimin në vlerat e larta morale, ndjenjën e prakticitetit me të cilin përballen me jetën dhe, rrjedhimisht, vetëdija se mirëqenia mund të arrihet vetëm me punë të palodhur.

Demi është më sensual dhe më i shtrirë se Virgjëresha , e cila në ekuilibrin e çiftit përfaqëson forcën frenuese, mbi të gjitha për shkak të prirjes së tyre për të analizuar çdo detaj përpara se të ndërmarrë veprime, duke eliminuar kështu aspektin emocionues dhe të paparashikueshëm të ekzistencës. Për më tepër, kjo sjellje analitike e Virgjëreshës shpesh çon në kritika ndaj sjelljes së partnerit, i cili mund të mërzitet thellë nga një qëndrim i tillë.

Nga ana tjetër, natyra kokëfortë e Demit mund të shqetësojë partnerin e Virgjëreshës dhe të nxisë kritikat e tij. Për të shmangur problemet, secili duhet të mësojë të tolerojë defektet e vogla të tjetrit.

Gjëja pozitive është se dy shenjat janë mjaft të ngjashme me njëra-tjetrën, ndaj ka shumë respekt dhe mirëkuptim brenda kësaj marrëdhënieje, edhe nëse mbi të gjitha është Virgjëresha ajo që bën më shumë përpjekje për të kënaqur dëshirat e partnerit.

Demi është nën ndikimin e Venusit , planeti i dashurisë dhe parave, ndërsa Virgjëresha është nën ndikimin e Mërkurit, planeti i komunikimit. Dy planetët, edhe pse shumë të ndryshëm nga njëri-tjetri, megjithatë i bashkon afërsia me Diellin.Ndikimi i Marsit shfaqet në prirjen e shenjës së Demit drejt fizikës, estetikës dhe gjithçkaje që është e bukur dhe sensuale. Në vend të kësaj, ndikimi i Mërkurit shfaqet në karakterin dashamirës të Virgjëreshës, gjithmonë mirëkuptues dhe gjithmonë i gatshëm për të kënaqur nevojat e partnerit.

Si Demi ashtu edhe Virgjëresha janë shenja të Tokës , praktike, konkrete, gjithmonë në kërkim të stabilitetit emocional dhe ekonomik. Të dyve u pëlqen të jenë të rrethuar nga gjëra të bukura dhe elegante: një shtëpi e madhe dhe funksionale, një makinë luksoze, një punë stimuluese. Kjo dashuri për të mirat materiale dhe nevoja për siguri ekonomike i shtyn dy të dashuruarit të angazhohen thellë në fushën e punës.

Demi është një shenjë fikse, ndërsa Virgjëresha është një shenjë e ndryshueshme . Demi është i papërkulur në pozicionet e tij; Nga ana tjetër, Virgjëresha është më fleksibël dhe mund ta ndihmojë partnerin të kuptojë se ndonjëherë është gjithashtu e përshtatshme të përkulesh para vullnetit të të tjerëve.

Cili është aspekti më i mirë i çiftit Dem-Virgjëreshë?

Forca e marrëdhënies Demi-Virgjëresha qëndron në përkushtimin ndaj punës, veçanërisht kur ata bashkëpunojnë për të arritur një qëllim të përbashkët. Të dy tërhiqen nga luksi dhe një jetë komode, dhe ky komunitet interesash e bën çiftin jashtëzakonisht produktiv dhe të pajtueshëm.

Post a Comment

Previous Post Next Post