Shtatori do të ndryshojë jetën e 4 shenjavete zodiakut, dhe do të fillojë gjatë Hënës Blu më 31 gusht

Gushti do të përfundojë me një shfaqje të jashtëzakonshme kozmike: Hëna e dytë e plotë brenda një muaji . Hera e fundit që ka ndodhur kjo ishte në tetor të vitit të kaluar. Megjithatë, kjo zakonisht ndodh çdo tre vjet, kështu që llogaritet të ndodhë në vitin 2026 kur viti do të ketë përsëri 13 hëna të plota, të njohura edhe si hënë blu, sepse dy prej tyre ndodhin në të njëjtin muaj.

DASHI

Në punë do jeni shumë të suksesshëm sepse do rifitoni energjinë që keni humbur kohët e fundit. Gjithashtu, motivimi do të ushqehet vazhdimisht nga mendimet pozitive, pasi po mësoni të përballeni me dridhjet negative në mënyrë që ato të mos ju pushtojnë psikikën dhe të ndikojnë tek ju si më parë. Këto do të jenë ditë të frytshme të mbushura me lajme të mira, me ardhjen e diçkaje për të cilën keni dëshiruar dhe për të cilën keni punuar shumë.

DEMI

Hap pas hapi do të hyni në një fazë shumë të begatë që do të zhvillohet plotësisht në shtator, është një projekt që e keni prej disa vitesh, por do të jetë tani që më në fund do të materializohet dhe do të ndiheni të përmbushur. Nuk do të jetë koha për të pushuar, përkundrazi, do të jetë perfekte të vazhdoni të merrni vrull dhe të përballeni me çështje të tjera për të pasur më shumë fat.

AKREPI

Ka një problem me një të afërm të partnerit që nuk ka qenë i kënaqur me ju, por kjo do të jetë një fazë e kaluar sepse do mund të flisni për këtë temë që i prek të treja, duke e bërë gjithçka të qartë. Të gjithë do të marrin rolin e tyre në këtë situatë, kështu që qetësia do të mbretërojë dhe lidhjet do të forcohen dhe do të krijohen të tjera, madje të forta.

UJORI

Do t'ju duhet t'i kërkoni falje personit që dëshironi më pak, por do të jeni të vetëdijshëm se i keni ekzagjeruar fjalët që keni përdorur për t'i minimizuar ato. Kjo është një nga mangësitë tuaja dhe mund t'ju sjellë në telashe serioze. Ju do të duhet të gëlltisni krenarinë tuaj dhe të merrni përgjegjësinë e plotë. Ju jeni një grua me parime dhe vlera dhe do t'ju duhet t'i mbani ato për të mos rënë në fund.

 $ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post