Çfarë do të thotë të ëndërrosh dikë të veshur me të zeza?

Të ëndërrosh dikë të veshur me të zeza është mjaft e zakonshme dhe është një ëndërr që ka një kuptim shumë specifik. Në fakt, kjo ngjyrë mund të tregojë shumë gjëra dhe të zbulojë diçka që nuk e dimë ende për pavetëdijen tonë.

Kuptimi i një ngjyre

Ngjyra e zezë është, siç dihet, e kundërta e së bardhës . Nëse kjo e fundit tregon dritën, e zeza lidhet mbi të gjitha me fundin dhe mbylljen e diçkaje. Jo vetëm kaq: kjo nuancë është e pasur me aspekte , ajo gjithashtu simbolizon elegancën dhe gjen definimin dhe shprehjen e saj të plotë me rënien e errësirës.

Por kini kujdes, mbyllja e treguar nga e zeza nuk identifikon domosdoshmërisht diçka shumë negative , por një lloj pike fikse përtej së cilës fillon diçka e re dhe e paeksploruar. Në thelb, e zeza na kujton se ka mënyra të ndryshme për të reaguar ndaj asaj që na ndodh: pozitivisht, duke mësuar diçka, negativisht, duke menduar për atë që kemi humbur.

Në traditën e popujve paganë, e zeza konsiderohej një ngjyrë e shenjtë. Kjo për shkak se mungesa e dritës dhe zbrazëtia absolute që ajo gjeneron çon në krijimin e Tërësisë. Le të mendojmë, për shembull, për errësirën fillestare nga e cila doli drita për t’iu kundërvënë Kaosit . Çfarë do të thotë? Thjesht se brenda boshllëkut ekziston mikrobi që mund të çojë në krijimin e gjithçkaje. Pra, të kalosh një ngjyrë si e zeza do të thotë para së gjithash të humbasësh gjithçka dhe të hapesh ndaj çdo gjëje. mundësia, ardhja në të re.

Nëse fustani i nuses është i zi

Ndonjëherë ndodh që para se të martohesh të ëndërrosh të veshësh një fustan nusërie… të zi! Është një veçanti që shpesh është shqetësuese , mbi të gjitha sepse, siç e kemi nënvizuar, kjo ngjyrë shpesh lidhet me idenë e fundit (dhe të zisë). Diçka përfundimtare dhe kjo vendos një pikë. Pikërisht për këtë arsye, shumë njerëz janë të trembur nga ëndrra e një fustani të zi të nusërisë. Në fakt kuptimet janë të ndryshme dhe nuk ka nevojë të shqetësohemi.

Në fakt, një fustan i zi i nusërisë tregon një ndryshim të papritur që mund të ndodhë në ekzistencën e dikujt. Në fakt, dasma shënon kalimin nga një jetë beqare dhe një dimension i ri familjar . E zeza në këtë rast nënvizon kur zgjedhja për t’u martuar është përfundimtare dhe e rëndësishme, një hap që pasi ta keni bërë do të çojë në një rrugë të re nga e cila do të jetë e vështirë të ktheheni.

Prandaj psikika na fton të reflektojmë dhe të marrim parasysh mirë peshën e kësaj zgjedhjeje. Jo vetëm kaq, ëndërrimi i një personi që martohet i veshur me të zeza mund të tregojë gjithashtu frikën dhe tmerrin më të thellë që lidhet me një moment shumë të rëndësishëm në jetën e dikujt, duke kuptuar kuptimin e tij të thellë.

Nëse shoku juaj është i veshur me të zeza

Ndonjëherë mund të ndodhë të shihni në ëndërr mikun tuaj të veshur me të zeza. Në këto raste, imazhi mund të tregojë ndjenjën e një ndryshimi dhe frikën e përballjes me të, veçanërisht sepse ka të bëjë me dikë shumë të afërt dhe të rëndësishëm. Pra identifikoni dëshirën tuaj për të qëndruar pranë personit që përjeton ndryshimin, duke e shoqëruar në këtë moment kyç dhe duke e mbrojtur.

Ëndrra, në disa raste, mund të jetë edhe parashikuese, duke sinjalizuar një ndryshim në një nivel të pavetëdijshëm që ende nuk është bërë realitet. Ndoshta shoqja juaj nuk e di ende, por ajo është gati të përjetojë një përmbysje që do ta ndryshojë përgjithmonë dhe ju jeni thirrur të qëndroni pranë saj për ta ndihmuar dhe mbështetur në këtë provë të vështirë dhe të ndërlikuar.

Nëse dikush që njihni vesh të zezë

E zeza, siç u zbulua më parë, përfaqëson një lloj paralajmërimi për ata që ëndërrojnë këtë ngjyrë. Ai nënkupton një pikë kthese, fundin e diçkaje dhe fillimin e diçkaje tjetër që mund të jetë edhe më mirë nëse dëshironi. Çfarë do të thotë kur ëndërroni dikë që njihni të veshur me të zeza?

Një fustan total black mund të tregojë se në mendjen tuaj ndjeni nevojën për të zgjidhur disa nyje dhe për të sqaruar një situatë në pritje me këtë person. Ju ndoshta do të dëshironit të flisni me të , të shpjegoni gjërat që mendoni dhe ta bëni marrëdhënien tuaj më të qartë. Mund të identifikojë gjithashtu nevojën (ose besimin) tuaj për një kërkim falje për diçka që ka ndodhur. E zeza sinjalizon nevojën për t’i dhënë fund marrëdhënies tuaj dhe për të filluar nga e para, duke filluar nga diçka e re, për t’u ndërtuar së bashku pa asnjë problem.  

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post