5 shenjat e zodiakut që nuk shkëputen dot nga ish partneri/partnerja

Disa njerëz thjesht nuk mund ta harrojnë ish-in e tyre. Ata e kanë të vështirë të mendojnë për njerëzit dhe gjërat e tjera kur kujtimet e marrëdhënies së tyre të kaluar i ndjekin gjatë gjithë kohës. Të biesh në dashuri dhe të largohesh nga ai person pas një ndarje të keqe mund të jetë mjaft traumatike, veçanërisht kur personi investon shumë në marrëdhënie. Për t'ju ndihmuar të kuptoni nëse jeni një nga këta njerëz, me siguri do t'ju ndihmojë lista e mëposhtme e shenjave të zodiakut që e kanë të vështirë të ecin përpara pas një ndarjeje.

AKREPI

Ata janë shumë të apasionuar pas marrëdhënieve. Pra, kur angazhohen me dikë, presin të jenë me këtë partner gjithë jetën. Dhe kur kjo nuk rezulton në këtë mënyrë, ata bien në një gjendje të thellë trishtimi dhe zhgënjimi. Ju mund t'i gjeni duke qarë vetëm në dhomën e tyre, shumicën e kohës.

LUANI

Pavarësisht se sa të sigurt duken, Luanët bëhen të trishtuar dhe të ngadaltë kur kalojnë një ndarje. E kanë shumë të vështirë të harrojnë atë me të cilin kanë qenë në lidhje. Ata vazhdojnë të qajnë për ish-in e tyre dhe çfarë ndryshimi mund të kishin bërë për të parandaluar ndarjen.

DEMI

Ata mund të jenë shumë kokëfortë kur bëhet fjalë për këtë aspekt. Pasi të kenë vendosur mendjen te dikush, është shumë e vështirë për ta që ta çojnë vëmendjen diku tjetër. Ata nuk mund të ndalojnë së menduari për ish-in e tyre, edhe pas ndarjes. Ata do të vazhdojnë të fajësojnë veten.

DASHI

Gjithçka që duan të bëjnë është të mbajnë kujtime të mira në zemrat e tyre. Dhe kjo është arsyeja e vetme pse ata nuk mund ta lënë të lirë ish-in. Dëshira e tyre për të mbajtur të kaluarën u kujton të gjitha kohët e mira që kanë kaluar së bashku me ish-in. Mendimet e tilla u kujtojnë atyre se çfarë po humbasin.

BINJAKET

Edhe nëse përpiqen të harrojnë ish-in e tyre duke festuar fort dhe duke u shoqëruar me të tjerët, ata thjesht nuk mund ta bëjnë këtë. Harrimi dhe largimi nga ish-i i tyre është një punë mjaft e vështirë për Binjakët. Ata mundohen shumë dhe kthehen drejt pijes për të larguar brengat e tyre.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post