Shenjat e horoskopit që luajnë gjithmonë rolin e viktimës

VIRGJËRESHA

Virgjëreshat priren të jenë viktima arrogante, që do të thotë se ata e dinë se nuk ishin problemi kur diçka shkoi keq; në vend të kësaj, ishte sepse dikush tjetër nuk e bëri atë në mënyrën e Virgjëreshës. Një arsye tjetër pse nuk është faji apo përgjegjësia e Virgjëreshës është sepse është e qartë se kolegët e tyre nuk kanë të njëjtin nivel njohurish dhe/ose përvojë që ata kanë. Me fjalë të tjera, Virgjëreshat janë të rrethuar nga “të paaftë”, kështu që si mund të kenë faj për diçka që nuk kishin kontroll?

 

GAFORRJA


Gaforret kanë një tendencë të besojnë se të gjithë janë të gatshëm që t’i marrin si të mirëqenë. Dhe ata thjesht presin që dikush të bëjë diçka që mund t’i heqë nga jeta e tyre. Në shumicën e rasteve, këto veprime janë më shumë keqkuptime dhe sjellje të përditshme sesa keqdashje ose abuzime të qëllimshme. Ata janë shumë emocionalë dhe priren t’i marrin gjërat shumë personalisht. Heqja e njerëzve nga jeta e tyre është mekanizmi përballues i Gaforres dhe tenton të krijojë marrëdhënie mjaft të trazuara.

 

PESHQIT


Peshqit mund të jenë pak sylesh dhe janë të gatshëm t’u japin njerëzve shanse të dyta në mënyrë të përsëritur. Problemi është se Peshqit nuk i përmbahen vetes; ata nuk kanë kufij, kështu që kur keqtrajtohen, kjo ndodh vazhdimisht. Peshqit do të preferonin më mirë të luanin viktimën sesa të ngriheshin me siguri për veten e tyre. Peshqit duan të pëlqehen dhe janë të gatshëm të durojnë shumë në vend që të humbasin dashurinë e dikujt.


$ads={2}
Post a Comment

Previous Post Next Post