Shenjat e zodiakut që kanë tendencën t'i përsërisin gabimet e tyre

Pavarësisht se sa përpiqen t'i shmangin, është diçka që nuk e kanë në duar. Nëse pyesni veten se çfarë i bën ata kaq të prirur për të bërë gabime dhe për të mos mësuar prej tyre, mund të jetë për shkak të astrologjisë.

BINJAKET

Binjakët bëjnë gabime, por rrallë mësojnë prej tyre. Jo sepse nuk duan, por sepse harrojnë dhe përsërisin atë që ka ndodhur njëherë. Kjo është pse ata priren të vuajnë shumë dhe gjërat t’u shkojnë keq.

VIRGJERESHA

Virgjëreshat, gjithashtu, nuk mësojnë nga gabimet e së kaluarës. Ata bëjnë gabime, pendohen, harrojnë dhe i përsërisin sërish. Kjo ndikon negativisht në jetën dhe karrierën e tyre, megjithatë nuk ndryshojnë.

DEMI

Demi priret t’u tregojë të tjerëve kur janë gabim, por kurrë nuk mësojnë gjë vetë. Pas një gabimi ndihen të penduar dhe me keqardhje, por është e përkohshme.

GAFORRJA

As Gaforrja nuk mëson nga gabimet e së kaluarës edhe pasi vuajnë nga dështime të shumta. Ata mendojnë se çdo situatë duhet trajtuar ndryshe, gjë që është e vërtetë deri diku, megjithatë ata nuk e kuptojnë se duhen marrë edhe disa mësime. Është e vështirë ta bësh Gaforren të kuptojë se humbjet në aspekte të ndryshme janë rezultat i mosmësimit nga gabimet e së shkuarës.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post