4 shenjat e zodiakut që kërkojnë falje sa për sy e faqe!

Këta njerëz mund ta kenë të vështirë të kuptojnë ose të lidhen me emocionet e të tjerëve, kështu që shprehjet e tyre të keqardhjes mund të duken si të zbrazëta ose mospërfillëse. Pa bërë ndonjë përpjekje të sinqertë për të përmirësuar veten ose për të korrigjuar, ata do të ndiheshin më të qetë për të kërkuar falje në mënyrë të përsëritur për gabimin e tyre pa e kuptuar vërtet atë. Ka disa shenja të zodiakut  që janë pro të faljeve të rreme dhe të pasigurta.

DASHI

Një nga shenjat më kokëforta të zodiakut, Dashi e ka të vështirë të pranojë gabimet e tyre. Një kërkesë falje mund ta bëjë Dashin të ndihet i turpëruar pasi tregon se ata kanë lënduar disi dikë tjetër. Ata nuk janë në gjendje të kërkojnë falje shpesh dhe të përjetojnë ndjenja të tilla të thella të vetëvlerësimit të ulët, saqë egot e tyre delikate nuk janë në gjendje të përballojnë goditjen e pranimit se kishin gabuar. Këta njerëz janë mjaft të drejtpërdrejtë dhe nëse do të kërkonin falje, do ta bënin thjesht për hir të kësaj, duke e bërë personin tjetër të ndihej keq që kishte këmbëngulur që një Dashi kokëfortë të kërkonte falje.

VIRGJERESHA

Virgjëreshat krenohen që janë perfeksionistë dhe kurrë nuk besojnë se kanë bërë ndonjë gabim. Edhe nëse kanë, ata më mirë do t’i kërkojnë një falje të pasinqertë personit tjetër për t’i lënë gjërat pas tyre dhe për ta bërë atë të ndihet më mirë. Megjithatë, kur bëhet siç duhet, kërkimi i faljes mund të jetë i fuqishëm, por shumë Virgjëresha zhvillojnë zakonin e bezdisshëm për të mos kërkuar kurrë falje nga zemra. Mund të jetë rezultat i një marrëdhënieje abuzive ose një traume të hershme. Sidoqoftë, një Virgjëreshë tipike do të refuzonte të pranonte gabimin e tij dhe në vend të kësaj do të vazhdonte të punonte pa u lodhur për të fituar gjithçka në marrëdhënie.

SHIGJETARI

Shigjetarët e bëjnë më të vështirë për veten e tyre rikuperimin ose përballimin e pengesave. Ata kurrë nuk mund ta shohin veten sikur po bëjnë ndonjë gjë të gabuar dhe kur të tjerët u tregojnë të metat e tyre, ata, në rastin më të mirë, do t’i injoronin ato. Ata do të tallen me këtë çështje dhe do të bëjnë shaka në një përpjekje për të vazhduar në mënyrë pasive duke shprehur një falje false. Ata nuk kërkojnë falje, duke u përpjekur të kontrollojnë emocionet e tyre duke mos ofruar një falje të sinqertë.

UJORI

Ujori nuk i pranon kurrë gabimet e tij, pasi ata e shohin veten më lart se të gjithë të tjerët. Edhe përballë kundërshtimeve me zë të lartë nga të tjerët, Ujorët do t’i dëgjojnë në heshtje dhe mund të përfundojnë duke kërkuar falje të pasinqertë. Por ndërsa ecin përpara, rastësisht do të vënë në dukje të metat e të tjerëve për të fshehur të metat e tyre, duke i bërë ata rreth tyre të pendohen për veprimet e tyre ose të kërkojnë falje. Ata tentojnë të kërkojnë një falje të kushtëzuar gjithmonë.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post