3 Shenjat më indiskrete të zodiakut

LUANI

Në vendin e tretë të renditjes gjejmë shenjën e Luanit. Të lindurit në këtë shenjë të zodiakut janë shumë të sigurt në vetvete, por kanë nevojë për vëmendje të vazhdueshme. Luani bëhet indiskret në momentin kur kupton se nuk është në qendër të bisedave të njerëzve të tjerë. Dhe pikërisht në atë moment ai hyn në loje, sikur të ishte një qendërmbrojtës i një ekipi futbolli. Luani është i papritur kur hyn në një diskutim, ai dëshiron të thotë fjalën e tij dhe ta devijojë bisedën drejt interesave të tij. Kur nuk ia del, rrezikon të bëhet agresiv dhe të ketë reagime të thyera.

SHIGJETARI

Në vendin e dytë në renditje kemi shenjën e Shigjetarit. Ata që i përkasin kësaj shenje të zodiakut shpesh kanë nevojë të shfryjnë zhgënjimet e tyre me dikë , prandaj bëhen indiskrete. Të lindurit në këtë shenjë bëjnë gjithmonë shumë pyetje, janë kureshtarë dhe pothuajse gjithmonë bëhen ndërhyrës. Ata e bëjnë këtë sepse duhet të shpërqendrojnë veten, veçanërisht nëse nuk po kalojnë një kohë veçanërisht të mirë.

AKREPI

Fituesi i renditjes së sotme është Akrepi, ky është ai që meriton të ngjitet në shkallën më të lartë të podiumit në këtë renditje. Akrepi ka gjithmonë një dëshirë të madhe për të hetuar jetën e të tjerëve, për të zbuluar sekrete dhe për të bërë një mijë pyetje. Kushdo që ka lindur nën këtë shenjë të zodiakut është një detektiv i përsosur dhe vështirë se i mungojnë detajet, madje edhe ato në dukje më të parëndësishmet. Nga natyra ai është i pamatur, përzihet në jetën e të tjerëve dhe nuk i bën bashkëbiseduesit të ndihen të qetë. Për më tepër, Akrepi dëshiron të jetë gjithmonë protagonist, prandaj përzihet në çdo diskutim, madje edhe në ato që nuk i interesojnë shumë.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post