Më trego muajin kur ke lindur të të them kush je!

 MUAJI JANAR

 1. Ambiciozë dhe seriozë
 2. Pëlqejnë të japin mësime dhe të mësojnë
 3. Punëtorë
 4. Të ndjeshëm dhe me mendime të thella
 5. Të heshtur përveçse kur janë të tensionuar
 6. Të rezervuar
 7. Shumë të sjellshëm
 8. Romantikë, edhe pse nuk e vërtetojnë lehtë
 9. I duan fëmijët
 10. Kanë qëndrime të mëdha shoqërore
 11. Xhelozohen lehtë
 12. Të saktë, të matur dhe të organizuar
 13. Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
 14. Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
 15. Njohës të mirë

MUAJI SHKURT

 1. Kanë mendime abstrakte
 2. Të zgjuar
 3. Temperament të ndryshueshëm
 4. Të ndrojtur dhe të përulur
 5. Të ndershëm dhe besnikë
 6. E duan lirinë
 7. Rebelohen kur detyrohen
 8. Shumë të ndjeshëm dhe lëndohen lehtë
 9. Zemërohen shumë lehtë
 10. U pëlqen të bëjnë miq, por ata rrallë e provojnë atë
 11. Kokëfortë
 12. Ambiciozë
 13. Kanë qëllime dhe ëndrra shumë të qarta
 14. Njohës të mirë
 15. E duan argëtimin dhe kohën e lirë
 16. Romantikë brenda, por jo nga jashtë
 17. Supersticiozë

MUAJI MARS

 1. Personalitet interesant
 2. Të dashur
 3. Të turpshëm dhe të rezervuar
 4. Të sinqertë, bujarë dhe të këndshëm
 5. Dashamirës të paqes dhe qetësisë
 6. Të ndjeshëm ndaj të tjerëve
 7. Pëlqen t’u shërbejë njerëzve
 8. Zemërohen dhe irritohen lehtë
 9. Njerëz ku mund të mbështeteni
 10. Të bukur
 11. Vëzhgues të mirë
 12. Pëlqejnë të ëndërrojnë dhe imagjinojnë gjëra
 13. Pëlqejnë të udhëtojnë
 14. Pëlqejnë rregullimin e shtëpive dhe ambienteve
 15. Ata kanë një talent për muzikë.

MUAJI PRILL

 1. Aktivë dhe dinamikë
 2. Marrin vendime dhe më pas u vjen keq
 3. Të fortë mendërisht
 4. Pëlqejnë të marrin vëmendje
 5. Miqësorë
 6. Pëlqejnë të ndihmojnë të tjerët të zgjidhin problemet e tyre
 7. Kurajozë
 8. Aventurierë nga natyra
 9. Të ëmbël dhe bujarë
 10. Të dashur
 11. Kanë një kujtesë të mirë
 12. U pëlqen të motivojnë të tjerët
 13. Pëlqejnë shakatë
 14. Tërheqës
 15. Delikatë
 16. Romantikë
 17. Krenarë
 18. Guximtarë

MUAJI MAJ

 1. Kokëfortë
 2. Nuk dorëzohen derisa të marrin atë që dëshirojnë
 3. Njohës të mirë
 4. Acarohen lehtë
 5. Kurrë nuk kalojnë pa u vënë re
 6. Kanë ndjenja shumë të thella
 7. Fizikisht tërheqës dhe me personalitet shumë të veçantë
 8. Janë ëndërrimtarë
 9. Intuitivë
 10. Imagjinues të mirë
 11. U pëlqen letërsia dhe artet
 12. Pëlqejnë të udhëtojnë
 13. I irritojnë ata të qëndrojnë në shtëpi
 14. Punëtorë
 15. Bujarë

MUAJI QERSHOR

 1. Mendojnë afatgjatë
 2. Manipulohen lehtë
 3. Të bukur dhe delikatë në të folur
 4. Kanë shumë ide
 5. Të ndjeshëm
 6. Dyshojnë shumë dhe kanë tendencë t’i shtyjnë gjërat
 7. Gjithmonë duan më të mirën
 8. Pengues
 9. Qesharakë dhe me një sens të mirë humori
 10. Pëlqejnë shakatë
 11. Bashkëbisedues të mirë
 12. Miqësorë
 13. Dinë të bëhen miq
 14. Të prirur për t’u ftohur
 15. Mërziten lehtë
 16. U japin shumë rëndësi gjërave që nuk i kanë
 17. Lëndohen lehtë
 18. Kanë nevojë për një kohë të gjatë për t’u rikuperuar pasi të lëndohen
 19. Romantikë deri në palcë

MUAJI KORRIK

 1. Janë njerëz të bukur
 2. Të vështirë për t’u kuptuar
 3. Të ndershëm dhe miqësorë
 4. Mund të bisedoni lehtë me ta
 5. Të paparashikueshëm
 6. Kapriçozë, ndryshojnë shpesh temperamentin
 7. Të zgjuar dhe të shpejtë
 8. Nuk janë hakmarrës
 9. Falin por nuk harrojnë kurrë
 10. Irritohen nga gjërat që nuk i shohin të dobishme
 11. Pëlqejnë të udhëheqin të tjerët
 12. Të ndjeshëm
 13. Të dashur, kanë një nevojë të madhe për përzemërsi dhe dashuri
 14. Përpiqen gjithmonë t’i trajtojnë të gjithë si të barabartë
 15. Simpatikë
 16. Njohës të mirë
 17. Gjykojnë njerëzit për atë që shohin
 18. Punëtorë
 19. Nuk kërkojnë miq, preferojnë që të tjerët t’i kërkojnë ata
 20. Nuk janë agresivë nëse nuk provokohen
 21. Lëndohen lehtë dhe u duhet shumë kohë për të marrë veten

MUAJI GUSHT

 1. Ii duan shakatë
 2. Tërheqës
 3. Delikatë
 4. Romantikë
 5. Krenarë
 6. Guximtarë
 7. Kanë cilësi udhëheqëse
 8. Dinë të ngushëllojnë të tjerët
 9. Mund të jenë: ose shumë bujarë, ose shumë egoistë
 10. Pëlqejnë të lavdërohen
 11. Shpirt të jashtëzakonshëm
 12. Irritohen lehtë kur provokohen
 13. Xhelozë
 14. Vëzhgues të mirë
 15. Të saktë
 16. Mendojnë shpejt
 17. Të pavarur
 18. Pëlqejnë të komandojnë
 19. Pëlqejnë të ëndërrojnë
 20. Virtuozë në arte dhe muzikë
 21. Të ndjeshëm dhe tolerantë
 22. Të besueshëm
 23. Të llastuar
 24. Pëlqejnë të kenë miq të rinj
 25. Kanë frikë nga dashuria

MUAJI SHTATOR

 1. Të saktë, të matur dhe të organizuar
 2. Pëlqejnë t’u tregojnë të tjerëve gabimet e tyre
 3. Pëlqejnë të kritikojnë
 4. Të heshtur, por bisedues të mirë
 5. Të moderuar
 6. Bukuroshë dhe miqësorë
 7. Njerëz të denjë për besim
 8. Besnikë dhe të sinqertë
 9. E bëjnë mirë punën e tyre
 10. Dinë të mbajnë sekretet
 11. Të ndjeshëm, bujarë
 12. Kanë kujtesë të mirë
 13. U pëlqen të hulumtojnë në fusha të reja
 14. Njohës të mirë
 15. Qesharakë
 16. Të rezervuar
 17. E duan sportin, kohën e lirë dhe udhëtimet
 18. Nuk i tregojnë lehtësisht emocionet e tyre
 19. Kanë tendencë të mbajnë atë që ndiejnë
 20. Kërkojnë shumë kohë për të vendosur, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partneri

MUAJI TETOR

 1. Pëlqejnë të flasin
 2. Duan ata që i duan
 3. Tërheqës
 4. Të bukur brenda dhe jashtë
 5. Simpatikë
 6. Miqtë e tyre janë shumë të rëndësishëm
 7. U pëlqen të bëjnë miq të rinj
 8. Lëndohen lehtësisht, por shërohen lehtë
 9. Nuk jetojnë sipas asaj që thonë, kujdesen për mendimin e tyre dhe asgjë tjetër
 10. Shumë intuitivë
 11. U pëlqen udhëtimi, artet dhe letërsia
 12. Delikatë në të folur
 13. Të llastuar
 14. Rrallë i tregojnë emocionet e tyre
 15. Shumë xhelozë
 16. Të drejtë
 17. Bujarë
 18. E humbin lehtësisht besimin te dikush
 19. Kur duan, e duan me të vërtetë

MUAJI NENTOR

 1. Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
 2. Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
 3. Njohës të mirë
 4. Mund të bëhen mjekë të mirë
 5. Kanë personalitet dinamik
 6. Të rezervuar
 7. Gjithmonë mendojnë për diçka
 8. Bindës
 9. Kurajozë dhe bujarë
 10. Kokëfortë
 11. Nuk dorëzohen kurrë
 12. Janë ndër ata që mendojnë se nëse diçka duhet të bëhet, duhet të ketë një mënyrë për ta bërë atë
 13. Irritohen lehtë, pavarësisht nëse janë provokuar apo jo
 14. U pëlqen vetmia
 15. Romantikë
 16. Nuk mendojnë si të tjerët
 17. Nuk i vlerësojnë lëvdatat
 18. Të paqëndrueshëm në marrëdhënie
 19. U pëlqen të qëndrojnë në shtëpi
 20. Punëtorë
 21. Të besueshëm
 22. Të sinqertë dhe dinë të ruajnë sekretet
 23. Nuk i kontrollojnë emocionet e tyre
 24. Të paparashikueshëm

MUAJI DHJETOR

 1. Bujarë
 2. Patriotikë
 3. Aktivë në lojëra
 4. Të padurueshëm
 5. Ambiciozë
 6. Manipulues, madje edhe tradhtarë
 7. Supozues
 8. Qesharakë
 9. Pëlqejnë të rrethohen nga njerëz
 10. U pëlqen që ata të lavdërohen dhe t’u kushtohet vëmendje
 11. U pëlqen të ndjehen të dashur
 12. Nuk janë egoistë
 13. U pëlqejnë shakatë
 14. Ndjenjë të mirë humori
 15. Nuk mund të qëndrojnë me një partner
 16. Dashurues të mirë

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post