Fëmijët më inteligjentë lindin në këto shenja të Horoskopit

Në këto shenja të zodiakut lindin fëmijët më inteligjentë. Shumë studime kanë treguar se ne trashëgojmë inteligjencën vetëm nga një prind, astrologët pohojnë se shenja e zodiakut ka ndikim edhe në këtë.

UJORI

Ata kanë nivelin më të lartë të inteligjencës analitike, e cila matet me aftësitë njohëse dhe IQ. Kjo shenjë e ajrit është e njohur për cilësi të tilla si një qasje inovative në zgjidhjen e problemeve dhe shikimin e jetës me syze të veçanta. Njerëzit e lindur nën shenjën e Ujorit janë tipa revolucionarë dhe të pavarur, krijues.

AKREPI

Ata janë më të mirët në vlerësimet realiste dhe të kuptojnë botën në tërësi. Akrepat janë shumë analitikë, por edhe të dhembshur, intuitivë dhe të durueshëm. Ata kanë një kuriozitet të natyrshëm intelektual, duan të dinë gjithçka për gjithçka që i intereson. Ata janë me të vërtetë shenja më e zgjuar e zodiakut për sa i përket mendjeve kritike dhe kurioze.

Megjithatë, e gjithë kjo nuk do të thotë se shenjat e tjera nuk janë inteligjente. Binjakët dhe Peshorja gjithashtu kanë potencial të madh.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post