3 shenjat e Horoskopit me energjinë më negative

Janë edhe ata persona që nuk do të ndihen të kënaqur me asgjë. Vështirë se do të ndihen të ngopur dhe optimistë, ndërsa me shumë gjasa do të arrijnë t’ju bëjnë të mjerë ditën me gjithë ankesat e tyre. Ata nuk do të përqendrohen në gjerat pozitive, por në vend të kësaj në gjithçka që duhet ndryshuar, që duhet të përmirësohet, që duhet të jetë në një mënyrë ose në një tjetër.

Vërtetimi dhe energjia e tyre negative përfundimisht mund të rezultojnë fatale për marrëdhëniet e tyre dhe kur ta kuptojnë, është tepër vonë. Por edhe atëherë do ta vështirësojnë edhe më shumë ngjarjen e pakëndshme. A keni në mendje një lloj personi të tillë dhe a ndodh që ai të jetë një Virgjëreshë, Akrep apo Bricjap në zodiak?

VIRGJERESHA

Kur është një shenjë që kërkon vazhdimisht përsosmërinë dhe rregullin, si mund të mos ketë ankesa? Për një Virgjëreshë, gjithçka duhet të jetë perfekte, shtëpia, puna, psikologjia e tyre, ata që i rrethojnë. Ai shpesh është shumë i rreptë si me veten ashtu edhe me njerëzit me të cilët është afër, diçka që shpesh e shtyn atë të kritikojë dhe të ankohet.

AKREPI

Akrepat nuk ndalojnë kurrë së kontrolluari botën përreth tyre. Dhe për shkak se shqisat e tyre janë gjithmonë vigjilente, është e vështirë për ta të pushojnë ose të duken miqësorë. Kjo shenjë mbështetet në instinktet e saj dhe shpesh është e kujdesshme. Sidomos nëse diçka nuk shkon ose ju e lëndoni atë, toksiciteti dhe energjia negative që ai mund t’ju japë, mund t’ju lëndojë.

BRICJAPI

Bricjapi drejtohet nga Saturni dhe kjo shpesh e bën gjykimin e tij të ashpër dhe fjalët e tij të ashpra. Kjo ndodh, sigurisht, sepse ai dëshiron t’i shohë gjërat të papërpunuara dhe realiste. Mirëpo, mënyra se si ai e shpreh mendimin e tij është e tillë që i bën të tjerët të “bllokojnë”, duke i bërë të mos ndihen rehat në praninë e tij. Në vend të kësaj, ata ndihen nën presion dhe marrin përsipër gjithë këtë negativitet.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post