Tre shenjat e horoskopit që neglizhojnë më shumë veten e tyre

Të lindurit në njërën prej këtyre tre shenjave të zodiakut nuk kujdesen mirë për veten.

Neglizhimi i të tjerëve është një sjellje që shpesh mbahet kundër nesh, por çfarë ndodh kur neglizhojmë veten Të kujdesesh për jetën tënde është e rëndësishme, të ndihmon të jetosh më mirë, me më shumë qetësi dhe më shumë dashuri. Fatkeqësisht, kjo nuk është gjithmonë e mundur, për një numër të pafund arsyesh. Ka nga ata që kanë një mijë angazhime dhe nuk kanë kohë as për stilim, nga ata që me qëllim pranojnë shumë angazhime për të mos shkuar në shtëpi dhe për të përballuar problemet familjare, ata që bojkotojnë veten dhe ata që neglizhojnë të kërkojnë ndihmë nga bota e jashtme. Të gjithë kanë arsyet e tyre për të mos u kujdesur për veten dhe të gjithë janë të respektueshëm.

3- UJORI

Në vendin e tretë në renditje kemi shenjën e Ujorit. Të lindurit nën këtë shenjë të zodiakut kanë një stil jetese të tyren, të veçantë dhe absolutisht të paimitueshëm. Kjo shenjë është romantike dhe, për këtë arsye, është në gjendje të empatizojë menjëherë të tjerët. Të lindurit në shenjën e Ujorit dinë të dëgjojnë, kuptojnë dhe këshillojnë, kjo është një dhuratë e natyrës. Problemi është se kjo shenjë merret shumë me aspekte që kanë të bëjnë me jetën e të tjerëve, duke lënë pas dore nevojat e tyre. Ujori do të mund të dilte nga shtëpia për të bërë pazarin, të takonte një mik, të diskutonte me të ish-të dashurën dhe më pas të kthehej në shtëpi, pa shkelur këmbën në supermarket!

2- BINJAKET

Në vendin e dytë në renditje gjejmë shenjën e Binjakëve. Të lindurit në këtë shenjë të zodiakut nuk do të përjetojnë një 2023 të paharrueshëm dhe, ndoshta, duhet të ndalojnë së lënë pas dore veten. Të lindurit në këtë shenjë të zodiakut kanë personalitete të shumëfishta, por asnjë prej tyre nuk i shtyn ata të kujdesen për veten. Kjo shenjë pothuajse nuk vishet kurrë elegante, rrallë kujdeset për pamjen e saj estetike por gjithçka ia lë rastësisë. Vesh këmishën e parë që gjen dhe del nga shtëpia, pa e menduar shumë.

1- DEMI

Vendin e parë e zë shenja e Demit, është ai që sot ngjitet në shkallën më të lartë të podiumit. Të lindurit në këtë shenjë të zodiakut neglizhojnë veten mbi të gjitha nga pikëpamja fizike dhe estetike. Demi nuk është i interesuar për bukurinë e tyre, ata e konsiderojnë këtë mënyrë jetese shumë sipërfaqësore. Shpesh Demi sillet vërdallë siç ndodh, pa e kuptuar vërtet se ka një këmishë që nuk shkon me një palë pantallona të asaj ngjyre qe ka veshur. Por Demit nuk i intereson këto gjëra shkon drejt e në rrugën e tij, pa u menduar shumë për këtë. Nuk i intereson nëse pamja e jashtme nuk është shumë, kjo shenjë është shumë më e interesuar për aspektin intelektual të ekzistencës së tij/saj.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post