Leximi i letrave Tarot per vitin 2023 per te gjitha shenjat e horoskopit

DASHI

Viti 2023 do të jetë një vit ku do ta ndjejnë veten shumë aktiv dhe do ta ndjejnë veten shumë aktiv. Do të jenë edhe më pak rebelë dhe janë shumë të fokusuar te synimet, qëllimet që duan të realizojnë dhe i shikoj shumë aktiv Deshët sidomos pjesën e parë të vitit. Pastaj gjërat mund të ngadalësohen pak për ta, megjithatë viti do të jetë i mbarë për ta.

DEMI

Do të jetë i fokusuar gjatë 2023 te gjithëka që është me vlerë për ta, duke filluar që te puna, ana profesionale, aty do ta kenë fokusin më të madh dhe do të kenë sukses. Është mirë që gjithëka që lidhet me ëështje që kanë të bëjnë me paratë, vendimet t’i marrin sië e thash pas periudhës së majit. Por do të kenë fat demat në shumë drejtime, ndryshime pozitive dhe në raportet në ëift. Do të lënë pas edhe vështirësitë që kanë pasur gjatë 2022.

BINJAKET

Do të jetë një vit më tepër neutral. Do të jenë të fokusuar te karriera, do të kenë ndryshime përsa i përket karrierës. Mund të ndryshojnë pozicion, mund të vendosin profil tjetër, apo mund të bëjnë diëka ndryshe nga punët që kanë bërë më përpara. Gjatë pjesës së parë të vitit do të jenë më mirë dhe më aktiv, duke ndjekur synimet dhe qëllimet, në aspektin profesional të fokusuar. Kështu gjatë pjesë së dytë, gjërat për Binjakët do të vijnë duke u vështirësuar. Edhe mund të mërziten pak, do të jenë më të fustruar se nuk do ecin gjërat aq shpejt sa duan.

GAFORRJA

Viti 2023 në vijat të përgjithshme do të jetë i qetë dhe pa shumë situata të vështira. Gaforret do të kujdesen më tepër për pjesën e shëndetit të tyre. Për sa i përket shëndetit mendor, për anën emocionale do të jenë shumë herë më shumë të fokusuar te qetësia. I shikoj Gaforret si një ndër shenjat më neutrale gjatë vitit, por me një fokus më tepër te pjesa e shëndetit mendor, te qetësia e tyre dhe te familja.

LUANI

Do të jetë një vit për të cilin ata do të jenë shumë të fokusuar te familja. Pjesa e dytë e vitit, do të bëjë që ata të dalin pak nga zona e komfortit. T’i shikojnë gjërat, vendimet që kanë marrë më përpara në mënyrë impulsive, t’i rimendojnë edhe një herë, të mendojnë më tepër në formë racionale. Të jenë më të prerë, më të qartë me zgjedhjet, me vendimet që marrin sidomos në gjysmën e dytë të vitit. Por do të jetë edhe një vit transformues edhe për Luanët, në shumë gjëra do të duhen të reflektojnë se ëfarë ka ndodhur në të shkuarën dhe ëfarë duan në 2023.

VIRGJERESHA

Do të jetë një vit, ku shumë gjëra do t’u duhet të heqin dorë nga kontrolli i tyre dhe të pranojnë situatat e tyre. Edhe të pranojnë situatat, ndoshta do të mund të jenë fokusuar edhe te aspektet shpirtërore, spirituale, shumë ndryshime, shumë gjëra që mund të ndodhin dhe që do t’i bëjnë të reflektojnë mbi jetën, mbi vendimet. Por mbi të gjitha në disa raste ne do të themi se kush janë gjërat, synimi i madh dhe e kthejmë shpresën nga një frymë qiellore.

PESHORJA

Për Peshoren do të jetë një vit pak i vështirë në aspektin e romancës dhe dashurisë. Sepse do të dalin nga ajo pjesa e qetësisë së tyre, edhe do ta kuptojnë që do të duhet të jenë më të fortë dhe më të vendosur, të ngrenë zërin për atë çfarë është e drejtë. Nëse kanë menduar për të tjerët, gjatë 2023 është koha që të kenë më shumë veten prioritet.

AKREPI

Për Akrepin situata vjen duke u përmirësuar dhe do të jenë në një fazë ku gjatë emocioneve të shumta që kanë pasur i shikojnë gjërat më paqësore, më të qetë dhe në marrjen e vendimeve. Mund të kenë ide Akrepat gjatë vitit 2023, po mendojnë të hapin një biznes. Ndoshta po mendoni ta hapni gjatë 2023, ose ndoshta ju lind si ide. Mund të jetë inovatore, por që do të ketë sukses.

SHIGJETARI

Janë njësoj me Binjakët, neutral, nuk kanë shumë ndryshime të tjera. Duhet të kthejnë fokusin dhe të shikojnë që është e rëndësishme të mos lëvizin shumë. Nëse kanë pasur shumë udhëtime, në 2023 do të jenë më të kufizuar. Kjo do t’i mërzis disi se do të duhet të jenë në ambientet ku janë dhe do t’i bëjë të reflektojnë mbi projektet që kanë nisur.

BRICJAPI

Kjo është një periudhë me ndryshime që kanë të bëjnë me shëndetin e tyre. Mund të shfaqet ndonjë problem nga ana shëndetësore që mund ta kenë pasur më herët, personat që po merren me çështje të emigracionit, mund të hasen me probleme. Prandaj është mirë që të jenë sa më të qetë dhe duhet të mos humbasin optimizmin.

UJORI

Do të fillojnë transformimet dhe ndryshimet që janë pak më ekzistenciale dhe energjia tregon ndryshime që do i bëjnë më të fortë dhe do të thonë që kjo sfidë që i ka ardhur si do ta menaxhojë. Do ti japin forca vetes dhe do të kenë sukses në vitet në vijim. Edhe mund të jenë shumë herë më të fuqishëm. Mirëpo, e rëndësishme është t’i japin forca vetes.

PESHQIT

Do të kenë një vit të vështirë dhe do të jenë shumë krijues, sidomos personat që merren me art. Duhet të kenë kujdes me varësitë e ndryshme, se mund të kenë një tendencë për tu larguar nga realiteti gjatë 2023. Ato vështirësitë, gjërat që dëgjojnë, mund të drejtohen te varësite si alkooli. Duhet të kenë kujdes. ndërkohë, është mirë mos t’i lënë gjërat të rrjedhin, po të kenë një plan. Është vnjë vit për displinë dhe rregull për Peshqit.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post