Këto janë 3 shenjat më të pandjeshme të horoskopit

Ndërsa hëna ndikon në baticat, sjelljet tona gjithashtu mund të ndikohen nga universi. Në fund të fundit, kimia na mëson se materia nga e cila përbëhemi vjen drejtpërdrejt nga yjet. Horoskopi.vip zbulon sekretet e  shenjave të zodiakut dhe karakteristikat e tyre kryesore.

Shkalla e ndjeshmërisë njerëzore përcakton aftësinë e lindur për t'u eksituar në një mënyrë jashtëzakonisht të dukshme dhe me ndikim, dhe është absolutisht normale të ndjesh një lloj "afërsie" dhe ndjeshmërie për njerëzit që perceptohen si të ndjeshëm. Nga ana tjetër, duke qenë se ekziston ky përkufizim, ka edhe njerëz që, përkundrazi, janë të shkëputur, të ftohtë, të pandjeshëm, ata që thjesht nuk gërvishten pothuajse kurrë. Megjithatë, jo të gjitha shenjat e pandjeshme të zodiakut duken të ftohta, siç do ta shohim më vonë.

LUANI

Luani e maskon mirë pandjeshmërinë e tij, por vetëm kur është e nevojshme. Në fakt, pothuajse gjatë gjithë kohës ai shfaqet thjesht i “Huaj” nga shumica e konteksteve që e rrethojnë. Është e vështirë të shohësh një Luan të shqetësuar seriozisht për diçka që nuk e prek atë drejtpërdrejt, dhe kjo e bën Luanin të jetë zakonisht një profil që ndan, për të thënë të paktën, gjykimet e zakonshme të njerëzve që e njohin Luanin.

SHIGJETARI

Aftësia e Shigjetarit për të larguar veten është e lindur, por kjo i bën ata të pamësuar me shumicën e konteksteve të thella dhe veçanërisht "të ngushta" shoqërore. Në fakt, në dashuri ai është mësuar të kujdeset me egoizëm, por edhe me naivitet për nevojat e veta dhe jo të palës tjetër, dhe i konsideron marrëdhëniet njerëzore jo veçanërisht kërkuese nga ana e tij. Shigjetari mund t'i shpëtojë dinamikave të shumta, frazave të thëna mes rreshtave pikërisht sepse përpara se të jetë egoist, është i pandjeshëm, por jo i "lindur".

UJORI

Ky është rasti i Ujorit, një personalitet padyshim i veçantë, i pajisur me një aftësi të mirë për t'u përshtatur me situatat, por që nga ana tjetër pothuajse nuk arrin të "ndiejë" emocionalisht një situatë. Pra, ujori është i përshtatshëm për të menaxhuar një situatë “të nxehtë” dhe me ndikim, ndërsa nga pikëpamja personale vuan shumë kur në fakt duhet të shprehë mendimin e tij “emocional”. Prandaj ai nuk është "vullnetarisht" i ftohtë, por ajo që duket është pikërisht profili i një personi të pandjeshëm.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post