Marrëdhëniet e Dashit, Demit dhe Binjakëve me shenjat e tjera

 Dashi & Dashi: Kjo mund të jetë lidhje e fuqishme emocionale, mirëpo të dy palet dëshirojnë të jenë ‘kryesori’.

Dashi & Demi: Dashi shumë shpejt lodhet nga lidhja me Demin. Mirëpo varësia ndërmjet të dy palëve është e madhe.

Dashi & Binjakët: Ky është një çift i mrekullueshëm, sepse të dy palët u kënaqën gjërave të reja dhe komunikimit.

Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurt, mirëpo shumë shpejtë kalon vetëm në kujtim të thjeshtë.

Dashi & Luani: Nëse mund të gjejnë mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund të jetë një kombinim i mrekullueshëm.

Dashi & Virgjëresha: Mosmarrëveshje të mëdha, është mirë që të mos realizohet ky kombinim.

Dashi & Peshorja: Kjo mund të jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate.

Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.

Dashi & Shigjetari: Të dy palët tregojnë interesime të përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.

Dashi & Bricjapi: Pas çdo këndi të kësaj lidhje, presin argumente të shumta.

Dashi & Ujori: Me mirëkuptim të vogël, ky është një kombinim që premton shumë.

Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetëm nëse secila palë i përgjigjet nevojave të palës tjetër.


Marrëdhëniet e Demit me shenjat e tjera:

Demi & Dashi: Dashi shumë shpejte do të lodhet nga lidhja e ngadalshme dhe nga varshmeria me Demin.

Demi & Demi: Ky kombinim mund të jetë i mirë për një kohë të shkurtër, sepse të dy palët do të duan të largohen.

Demi & Binjakët: Të dy palët varen nga njëri-tjetri, gjë që tregon se ka mundësi të dalë diçka nga kjo lidhje.

Demi & Gaforrja: Interesat dhe dëshirat e përbashkëta e bëjnë këtë një marrëdhënie harmonike.

Demi & Luani: Këta të dy do të përfundojnë duke e larguar njeri-tjetrin. Ide e keqe për kombinim të këtillë.

Demi & Virgjëresha : Demi mund t’i iniciojë pasionet e Virgjëreshës. Lidhje që premton.

Demi & Peshorja: Që të dy për një kohë shumë të shkurtër do të lodhen nga kërkesat e njëri-tjetrit.

Demi & Akrepi: Fillon për mrekulli, mirëpo asnjëri nuk dëshiron që kjo lidhje të zgjasë.

Demi & Shigjetari: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavitës, do ta kenë vështirë të rrinë së bashku.

Demi & Bricjapi: Të dy duan të kenë mbështetje të sigurt. Të dy mund ta sigurojnë këtë. Ide e mirë.

Demi & Ujori: Liria dhe dashuria e madhe për Ujorin, shumë shpejt mund të kalojë në dëshpërim.

Demi & Peshqit: Mund të mos e kuptojnë njëri-tjetrin, mirëpo të dy janë të tërhequr nga njëri-tjetri. Lidhje që premton.


Marrëdhëniet e Binjakëve me shenjat e tjera:

Binjakët & Dashi: Ky është një çift i mrekullueshëm, për arsye se të dy palët u kënaqen gjërave të reja dhe komunikimit.

Binjakët & Demi: Të dy janë të varur prej njeri-tjetrit, që tregon se ky kombinim mund të jetë i suksesshëm.

Binjakët & Binjakët: Të dy janë të interesuar gati në të gjitha gjërat. Nuk lodhen nga njëri-tjetri. Kombinim i mirë.

Binjakët & Gaforrja: Këta të dy mund vetëm të dëshpërohen nga njëri-tjetri. Asgjë më e mirë dhe e lumtur.

Binjakët & Luani: Ky kombinim është i mirë dhe relaksues për të dy, prandaj kjo është një ide e mirë.

Binjakët & Virgjëresha: Interesat e përbashkëta do t’i bashkojnë, mirëpo Binjakët shumë shpejt do të lodhen nga lidhja me Virgjëreshën.

Binjakët & Peshorja: Ky është kombinim i mirë. Të dy palët përputhen me idetë e njëri-tjetrit, gjë që e bën këtë një lidhje të qëndrueshme.

Binjakët & Akrepi: Çift i mirë, mirëpo asnjëra palë nuk mund ta durojë tjetrën.

Binjakët & Shigjetari: Kjo marrëdhënie fillon në mënyrë të zjarrtë, por mbaron në të njëjtën mënyrë.

Binjakët & Bricjapi : Të dy mund të mësojnë shumë gjëra nga njëri-tjetri, mirëpo ky kombinim nuk zgjat shumë.

Binjakët & Ujori: Këta të dy përputhen për mrekulli dhe duket se asgjë nuk mund t’i ndajë.

Binjakët & Peshqit: Ndjenjat në fillim mund të jenë shumë të mëdha dhe të zjarrta, mirëpo problemet do të jenë edhe më të mëdha.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post