Jeni pjesë e shenjave më ekstravagante të horoskopit? Kini kujdes

Konteksti social, qoftë edhe ai që konsiderohet "i hapur" dhe progresiv, priret domosdoshmërisht të zhvillojë një formë normaliteti, në të cilin dikush tenton të konsiderohet "jashtë normave" nëse jo plotësisht ekstravagant. Termi, si shumë të tjerë, përcakton sjelljen që nuk përshtatet në modele të paracaktuara. Zakonisht ekstravagantet më të vlerësuara janë ato origjinale, të cilat në mënyrë të pashmangshme mund të konsiderohen “të ndershme”

DEMI

Ka një personalitet të mrekullueshëm, i cili del të jetë edhe më i qartë dhe më i dukshëm sepse nuk do ose ndoshta nuk mund ta lërë “mënjanë” qoftë edhe pak. Demi është krenar për atë që është, me të gjitha pikat e forta dhe të dobëta, veçanërisht këto të fundit në shumicën e rasteve trajtohen me shumë autokritikë dhe ironi por asnjëherë të fshehura. Edhe në pamje ka tendencë të jetë shumë origjinale nëse jo unike.

BINJAKET

Tek Binjakët, askush nuk mund të imponojë diçka shumë specifike dhe të përpiqet ta ndryshojë atë: është një shenjë qe është thellësisht krenar për atë që është, edhe nëse shpesh rezulton se është pak "shumë vetvetja". Binjakët përfaqësojnë në mënyrë perfekte personazhin që duhet pranuar për atë që është, të gjithë paketën, pa ndarje apo dallime të asnjë lloji

PESHQIT

Peshqit përfaqësojnë një situatë disi të ndryshme nga të tjerat: ndërsa nga njëra anë do të donte të ishte më i integruar në shoqëri dhe në "normalitet", nga ana tjetër ai priret të mos pranojë lehtësisht asnjë punë standardizimi, të cilën e konsideron një formë të përgjithshme. Por edhe nëse do të donte, për shembull në kontekste formale, ai do te jete në vështirësi, Peshqit kurrë nuk mund të pretendojnë të jenë persono që nuk është për një motiv të fshehtë. Peshqit janë një nga shenjat më të vërteta te zodiakut në kuptimin absolut.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post