Ja cilat shenja të zodiakut në shtrat janë të hapura për çdo përvojë të re.

SHIGJETARI

Nuk është çudi që Shigjetarët janë në këtë listë, ata janë ndër shenjat më pozitive dhe optimiste për përvojat dhe aventurat e reja. Ata janë kureshtarë, u pëlqen të eksperimentojnë dhe urrejnë rutinat, veçanërisht dashurinë dhe seksin. Për Shigjetarin, mërzia është më e keqja.

DEMI

Ndërsa Demi janë të lidhur me një ide tradicionale të dashurisë, marrëdhënies dhe familjes, ata duan të jetojnë jetën e tyre duke u argëtuar dhe duke eksperimentuar! Ata eksperimentojnë në dashuri, përpara se të gjejnë personin e duhur, dhe kur e gjejnë, u pëlqen të eksperimentojnë në shtrat, për të pasur gjithmonë atë idenë e risisë që u pëlqen shumë!

LUANI

A është çudi që një nga shenjat më të zjarrta dhe sensuale janë këtu? Sigurisht që jo! Luanët pëlqejnë të jenë më të mirët në çdo gjë që bëjnë, dhe sigurisht edhe në shtrat. Ata gjithashtu shpesh mburren për aventurat e tyre në shtrat dhe nuk do të tërhiqen kurrë nga përvojat e reja, si dhe duke tërhequr me disa propozime të këndshme për të provuar!

DASHI

Ashtu si me Luanin, Edhe Dashi janë gjithashtu ndër shenjat më sensuale dhe më të zjarrta. Ata janë gjithashtu të pasionuar dhe epshi e tyre është vërtet e lartë. Ata emocionohen lehtësisht dhe duan të përjetojnë përvoja dhe aventura të reja në shtrat. Vështirë se do të pajtohen me një marrëdhënie “të modës së vjetër”, etja e tyre duhet të plotësohet dhe nuk do të bëjnë asnjë hap prapa në këtë.

AKREPI

Akrepët e zjarrtë, me imagjinatë dhe plot energji kanë një epsh shumë të theksuar. Janë ata që ju shtyjnë të eksperimentoni dhe marrëdhëniet me ta nuk do të jenë kurrë të mërzitshme. Ata gjithmonë do të kenë diçka të re për të ofruar ose diçka të re që duan të provojnë. Megjithatë, Sipas horoskopi.vip  nëse do të ishte partneri ai që i mahniti, aq më mirë dhe ata me siguri nuk do të tërhiqeshin.

BINJAKET

Personaliteti i ndarë i Binjakëve ndonjëherë shfaqet në shtrat, duke e bërë personin që normalisht duket kaq i qetë dhe i urte, pothuajse kafshëror (në një mënyrë të mirë, sigurisht). Ata janë kureshtarë dhe është e lehtë të stimulosh këtë aspekt të tyre. Nuk vendosin limite, por dinë të respektojnë shumë mirë ato që u imponon partneri, por mundohuni të argëtoheni pak, sepse nuk do të pendoheni!

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post