Ja cilat janë shenjat më të pavarura të zodiakut?

Me rritjen dhe pjekurinë progresive si fizike, por mbi të gjitha të karakterit, pothuajse në çdo rast merr mbi vete një dëshirë dhe një nevojë për pavarësi të vërtetë, e cila kryhet në mënyra të ndryshme, të detyruara apo vullnetare. Ideja e pavarësisë është shumë gjenerike dhe mund të zbatohet si në kontekste sociale, për shembull në vëmendje, por edhe nga pikëpamja ideologjike dhe politike, por edhe në punë. Ka njerëz që nuk e mirëpresin idenë për t'u ndihmuar edhe nëse janë në vështirësi të dukshme dhe kjo sjell një sërë dinamikash që lidhen me krenarinë.

VIRGJERESHA

Për shumë njerez, Virgjeresha është më i/e pavaruri, pothuajse rebelja e zodiakut që nga rinia e saj/tij. I pëlqen të mbështetet por vetëm në mënyrë indirekte, pasi është një profil krenar dhe kokëfortë, edhe në veprimet normale të përditshme. Të ndihmosh shumë një Virgjëreshë mund të çojë në një grindje të vërtetë pasi e urren idenë që të mos dijë të bëjë diçka, Virgjeresha e përjeton atë si një kufizim të thellë.

BRICJAPI

Bricjapi është një “boss” i lindur, gjithmonë në vend dhe gjithmonë shumë te centralizuar dhe përforcues. Udhëheqës me karizëm të mirë (edhe nëse ndonjëherë e tejkalon vetëbesimin), askush nuk mund të kritikojë drejtpërdrejt një Bricjap dhe të presë që t'i "shpëtohet" në mënyrë të dukshme dhe "të hapur". Në fakt, Bricjapi vuan shumë nga konkurrenca dhe madje ndihma interpretohet si një formë sfide.

AKREPI

Që në moshë shumë të re Akrepi fiton një formë pavarësie të cilën e zbaton veçanërisht në kontekstin social. Në punë e përjeton bashkëpunimin në thelb të shëndetshëm (nuk është konkurrues), ndërsa në dashuri situata është ndryshe. Asnjëherë nuk duhet të keni një qasje frontale dhe nuk është kurrë e këshillueshme që të dëshironi të ndryshoni zakonet tuaja edhe me mbështetje konkrete. Askush nuk mund t'i tregojë Akrepit se si të jetojë, në thelb.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post