Ja cilat janë 3 femrat më pesimiste, sipas horoskopit

Koncepti i negativitetit social është i lidhur me pesimizmin, i cili është një metodologji që në fakt nuk bën gjë tjetër veçse pret situatën më të keqe në shumicën e rasteve. Të jesh pesimist nuk është domosdoshmërisht një zgjedhje, por në shumë raste nxjerr në pah aftësinë e veçantë për të interpretuar situata, kush është për arsye parandaluese, kush është pa arsye reale dhe shumë më tepër. Gjithashtu sipas zodiakut, mes femrave si meshkujt, ka shenja të zodiakut që janë më pesimiste se të tjerat.

VIRGJERESHA

Ata e përkufizojnë veten si realiste, perfeksioniste, rrallë të kënaqura. Ata kanë përgjithësisht një besim të ulët te shumica e njerëzve dhe kjo i bën qëndrimin e tyre të jetë pesimist pothuajse në çdo situatë. Në fakt nuk ka arsye specifike, vërtet kjo mënyrë sjelljeje i bën ata të duken elitarë dhe pothuajse snob. Por nuk ka asgjë të programuar, është mënyra e të parit të gjërave sipas Virgjëreshës, veçanërisht gruas së lindur në këtë shenjë.

AKREPI

Një tjetër profil femëror shumë konkret, por jo aq ngurte me besimin tek të tjerët sa mund të jetë Virgjëresha. Akrepi është një grua që e konsideron veten te hapur (demokratike), mjaft të sigurt në të tjerët, por që urren gënjeshtrat, preferon fakte të vështira dhe të papërpunuara. Akrepi kurrë nuk mund të ndërronte një të vërtetë të papërshtatshme me një gënjeshtër të dobishme.

DEMI

Pesimist për arsye parandaluese: e urren të papriturën, kështu që Demi "mesatar" që në moshë shumë të vogël hyn në një rrugë që e çon atë të presë më të keqen nga çdo situatë. Fat i keq, gjërat do të shkojnë ashtu siç është parashikuar, përndryshe në një mënyrë më të mirë. Problemi është se kjo e bën Demin të “shijojë” shumë pak momentet vërtet pozitive të jetës së saj, madje edhe ato më të priturat pozitivisht.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post