I njihni shenjat më të talentuara të zodiakut?

Koncepti i talentit ndan gjykimet, midis atyre që e konsiderojnë këtë koncept si një lloj parakonfigurimi ndaj aktiviteteve të caktuara, siç janë aftësitë, dhe atyre që në vend të kësaj e konsiderojnë të qenit i talentuar në një fushë të caktuar diçka jo efektive, duke vënë në vend të tij vetëmohimin dhe aftësi të tjera. Megjithatë, ideja e talentit është ende e përhapur, madje edhe horoskopi përcakton disa shenja të zodiakut si më të talentuara se të tjerat, të paktën në formën e përshtatjes dhe aftësisë për të mësuar konceptet më shpejt se të tjerët. 

VIRGJËRESHA

Shumë Virgjëresha ndryshojnë nga shenjat e tjera në aftësinë e tyre për të aspiruar përsosmërinë, por ata nuk janë "thjesht" ambiciozë, por me të vërtetë të talentuar: perfeksionistë dhe dashamirës të detajeve, Sipas Horoskopi.vip Virgjëreshat korrespondojnë me një profil të talentuar në kuptimin e përgjithshëm, sepse ata mendojnë shumë përpara se të nisin dicka, ose te bejne një veprim, megjithatë, është po aq i shkathët dhe pranues. Problemi është se Virgjëreshat shpesh nuk duken kurrë të kënaqura me talentin e tyre.

DASHI

Dashi ka lindur për të shkëlqyer dhe këtë e arrijnë shumë lehtë të lindurit e kësaj shenje. Dashi është pragmatizëm i pastër, por është gjithashtu shumë pranues dhe mjaft vetëkritik. Dashi synon gjithmonë te kape qiellin me dore, por këtë e bën gradualisht dhe priret të jetë i ndjeshëm, pa u shfaqur arrogant. Nëse ai është në një gjendje "inferioriteti" të lidhur me përvojën dhe aftësinë, ai thith (terheq) detajet dhe fiton lehtësisht aftësi të reja qe dikush tjeter e ka te veshtire.

LUANI

Luani është shumë i zgjuar sidomos në sferën sociale, duke arritur gjithmonë t'i garantojë vetes një formë përfitimi nga njerëzit që e rrethojnë. Talenti i shenjës është i vështirë për t'u përcaktuar, por e bën atë që pothuajse gjithmonë ta gjejë veten në vendin e duhur në kohën e duhur dhe mbi të gjitha me njerëzit e duhur. Luani është një shenjë centralizuese dhe pothuajse natyrshëm e gjen veten në këtë gjendje specifike, gjë që në shumë raste e bën atë të mos ndihet realisht i drejtë të konsiderohet i talentuar.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post