5 shenjat më të pasjellshëme të Zodiakut

Edhe nëse janë njerëz që kanë marrë një arsim të mirë, ata mund të mos e zbatojnë atë në praktikë, sepse janë shumë ambiciozë dhe të përqendruar te vetja, te puna dhe te projektet e tyre për të kujtuar që gjithmonë t'i japin përparësi sjelljes së mirë. Të qenit gjithmonë me nxitim, të stresuar dhe të zënë, megjithatë nuk është një justifikim për të humbur durimin dhe për të adoptuar qëndrime të dyshimta, megjithatë në më shumë se disa raste këto shenja kanë treguar se i dorëzohen impulsivitetit dhe nxjerrin në pah versionin më të keq të vetes.

BRICJAPI 

Sjelljet e mira nuk janë në të vërtetë forca e tij. Të lindurit në Bricjapi është një shenjë shumë ambicioze dhe shumë e fokusuar profesionalisht. Sepse mbyllet në flluskën e tij të punës aq gjatë sa harron se si të sillet me njerëz jashtë këtij konteksti. Në fushën profesionale ai është një lider i mësuar me drejtimin dhe dhënien e urdhrave dhe shpesh e mban këtë qëndrim edhe jashtë atij konteksti, ku është krejtësisht i papërshtatshëm.

DASHI 

Dashi është një shenjë tepër impulsive. Ai/ajo nuk e di kuptimin e durimit dhe tolerancës. Kur diçka e bezdis, nuk ka vështirësi ta vërë në dukje dhe e bën në mënyrën më të keqe të mundshme. Nga goja i dalin fjalë të rënda që nuk i mban dot sepse nuk ka fare vetëkontroll.

UJORI 

Ujori është një shenjë jashtëzakonisht e paparashikueshme, është një shenjë e lidhur fort me pavarësinë dhe lirinë e tij/saj. Kur kjo shenjë ndjen se i kërcënohet liria dhe kur i detyrohet diçka, kjo shenjë mund të harrojë se është një person i sjellshëm. Sidomos nëse kjo shenjë sulmohet, bëhet e pasjellshëme

LUANI 

Luani është një shenjë që më shumë se të qenit i pasjellshëm është shpesh i pandjeshëm. Shumë i përqendruar tek vetja, tek nevojat dhe tek pamja e tij, ai neglizhon të marrë parasysh mendimet dhe ndjenjat e atyre që e rrethojnë. Sipas Horoskopi.vip Shpesh ata shpërqendrohen duke përfunduar duke u dukur krejtësisht të pandjeshëm dhe egoistë.

VIRGJËRESHA 

Renditja e shenjave më të pasjellshëm përfundon me lindurit ne Virgjëreshë. Virgjëresha është shumë e përpiktë dhe e saktë dhe beson se gjithçka bëhet mirë vetëm nëse bëhet ashtu siç do të bënte ajo dhe nuk bën kompromis për këtë. Ky padurim i saj/tij e bën atë të mungojë në sjelljet e mira, sepse përballë njerëzve që nuk u përgjigjen pritshmërive të tij ai bëhet tepër të paduruar dhe të pasjellshëm dhe nuk dështon kurrë të lëndojë ndjenjat e atyre që e rrethojnë. Në këtë rast, perfeksionizmi nxjerr në pah një anë negative të personalitetit.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post