Sipas orarit të lindjes, njihuni me: Veçoritë e karakterit, prirjes, pasioneve

Si ndikon koha juaj e lindjes në zodiak

Pasi të kemi shqyrtuar veçoritë e ndryshme të secilës shenjë, duhet vetëm të kuptojmë se si, edhe koha e lindjes, mund të ndikojë në personalitetin e secilës. Para së gjithash, duhet thënë se, kur bëhet fjalë për zodiakun, 24 orët ndahen në gjashtë cikle të dallueshme :

  • nga ora 20.00 deri në orën 00.00;
  • nga ora 00.00 deri në 4.00 të mëngjesit;
  • nga ora 4.00 deri në 8.00;
  • nga ora 8.00 deri në 12.00;
  • nga ora 12.00 deri në orën 16.00:
  • nga ora 16.00 deri në orën 20.00.

Prandaj, bazuar në periudhën kohore në të cilën ka lindur njëri, dy persona të së njëjtës shenjë mund të jenë gjithashtu shumë të ndryshëm, duke përvetësuar veçori të reja që lidhen me vetë momentin e ditës në të cilën kanë lindur . Ose edhe humbja e disa tipareve tipike të shenjës së dikujt në favor të të tjerëve. Këtu, pra, janë karakteristikat që lidhen me kohën e lindjes dhe ciklin e përkatësisë.

Cikli i parë nga ora 20.00 deri në orën 00.00

Të lindurit mes orës 20.00 dhe 00.00 të natës priren të kenë vetëbesim dhe priren të dominojnë të tjerët. Liderët e lindur, të shoqërueshëm dhe të orientuar drejt marrëdhënieve, kanë vetëbesim të fortë (i cili mund të priret në supozim) dhe aftësi për të arritur qëllimet e tyre.

Cikli i dytë nga ora 00:00 deri në 04:00

Romancë, privatësi, bujari dhe qetësi . Këto janë karakteristikat kryesore të njerëzve të lindur nga mesnata deri në katër të mëngjesit. Në zodiak ata janë gjithashtu më të talentuarit me kuriozitet , gjithmonë të gatshëm për të shkruar dhe shumë të dhënë pas leximit. Një mënyrë tjetër për të udhëtuar, qoftë edhe vetëm me mendje.

Cikli i tretë nga ora 04:00 deri në 08:00

Të lindurit nga ora 04.00 deri në 08.00 janë njerëz shumë këmbëngulës, aq sa shfaqen gjithmonë me një zgjidhje në xhep. Gjithmonë i disponueshëm dhe bujar , i gatshëm për të ndihmuar të tjerët dhe për t'i bërë ata të lumtur. Me altruizëm ekstrem edhe duke shkuar përtej mundësive të dikujt.

Cikli i katërt nga ora 08:00-12:00

Në zodiak, të lindurit nga ora 08:00 deri në mesditë kanë një natyrë të fortë empatike , të ngrohtë dhe të rafinuar. Ata janë dëgjues të shkëlqyer, të vëmendshëm ndaj detajeve dhe ndaj të tjerëve. Me një qëndrim filozofik dhe optimist ndaj jetës dhe gjithmonë i gatshëm për të reflektuar për çdo fushë dhe person. Përfshirë veten e tyre.

Cikli i pestë nga ora 12.00 deri në orën 16.00

Në këtë kohë, njerëzit lindin me cilësi të theksuara guximi dhe energjie. Ata janë intuitivë, inteligjentë dhe hiperaktivë . Dhe që nuk kanë frikë të thonë mendimin e tyre (edhe nëse ndonjëherë nuk pajtohen me të tjerët). Ata janë gjithashtu mësues të shkëlqyer dhe të talentuar në artin e te folurit.

Cikli i gjashtë nga ora 16.00 deri në orën 20.00

Së fundi, në fund të këtyre cikleve, ka të lindur nga ora 16.00 deri në orën 20.00 . Dashamirët e udhëtimeve dhe shumë të guximshëm, ata nuk humbasin kurrë mundësitë dhe përvojat e reja. Ata janë njerëz me shpirt të lirë , të shkujdesur dhe të shoqërueshëm, megjithëse priren të kenë disa fobi.  

$ads={2}

Foto credits: Shutterstock


Post a Comment

Previous Post Next Post