Peshqit, si të fitoni zemrën e shenjës më romantike dhe më të ndjeshme të zodiakut

Ata janë empatikë, krijues dhe shumë të ëmbël, por edhe shumë të prekshëm. Ajo që nevojitet është një miqësi e butë dhe e ngadaltë. Dhe kurrë pa poezi dhe çokollatë

Nëse dëshironi të bëni një person të Peshqve të dashurohet me ju , mbani mend gjithmonë se të lindurit nën këtë shenjë uji, e fundit e rrethit të zodiakut, janë sa të ndjeshëm aq edhe prekës. Pra, këshilla e parë është e mëposhtme: trajtojini zemrat e tyre me kujdes ekstrem . Të ëmbël, emocionues, ëndërrimtarë, e urrejnë cinizmin , arrogancën dhe ata që i rikthejnë befas me këmbët në tokë.

Si të fitoni zemrën dhe besimin e Peshqve

Peshqit kanë një personalitet kompleks dhe adhurojnë dimensionin e ëndrrave . Prandaj prirja e tyre për t'iu shmangur realitetit. Ata janë njerëz emocionalë, ndonjëherë të pakapshëm, edhe nëse në realitet ajo që duan më shumë është një intimitet i ngrohtë me partnerin. Peshqit tërhiqen nga ata që dinë t'i dëgjojnë , duke empatizuar me ta dhe duke i mirëpritur dobësitë e tyre pa i gjykuar. Sigurojini ata kur kanë nevojë për një nxitje dhe jini të hapur për të folur për ndjenjatNë vend të kësaj, ajo që duhet shmangur me kujdes është të qenit i ftohtë dhe racional, sepse ky është qëndrimi klasik që i vë Peshqit në arrati. Merrni Peshqit tuaj në një shfaqje arti, befasojeni me një poezi të shkruar nga ju. Peshqit i duan gjestet e vogla të ëmbla, por edhe ata që nuk i nxitojnë. Të lindurit në këtë shenjë kanë nevojë për kohë për të besuar , por kur ta bëjnë këtë, do t'ju japin gjithë zemrën e tyre”.

Guri i lindjes për të tërhequr Peshqit

Jepini të lindurve të Peshqve një fragment ametistiKjo larmi e purpurt e kuarcit është një hajmali e fatit për këtë shenjë të Ujit, shpesh e bllokuar nga pasiguritë e forta. I quajtur ndryshe edhe guri i rilindjes, rrit inteligjencën emocionale, forcon vetëvlerësimin dhe hap çakrën e gjashtë dhe të shtatë, duke hequr pasigurinë dhe duke i bërë të lindurit e shenjës më iniciativë në dashuri. Gjithashtu i mirë është dhe morganiti , një kristal rozë, energjitë qetësuese të të cilit ndihmojnë për t'u hapur ndaj jetës dhe përvojave të reja, duke inkurajuar dashurinë e vërtetë dhe duke zhbërë nyjet që bllokojnë të kaluarën. Krahas dhënies së dy gurëve tek Peshqit, idealja do të ishte t'i vishnit rreth qafës ose kyçit të dorës, në kontakt me lëkurën. Sidomos kur dilni me të: energjitë e ametistit dhe morganitit do të bëjnë punën e tyre, duke e bërë takimin magjik dhe romantik”.

$ads={2}

MARTIN-DM GETTY IMAGES


Post a Comment

Previous Post Next Post