Mos flisni me këto shenja në mëngjes, janë gjithmonë inatosur kur zgjohen

Yjet zbulojnë se cilët janë katër shenjat e zodiakut me të cilat do të bënit më mirë të mos flisnit herët në mëngjes. Të zgjohesh për ta është traumatike.

Me t'u zgjuar, secili prej nesh reagon dhe sillet ndryshe. Disa janë të vrullshëm dhe aktivë menjëherë pasi hapin sytë, të tjerëve u duhet shumë më shumë kohë për të ushqyer dhe për të filluar një ditë të re. Shenjat e renditjes së sotme bëjnë një përpjekje të madhe për t'u zgjuar dhe kanë nevojë për kohë për të kaluar nga mënyra e ëndrrave në realitet.

4. PESHQIT

Te lindurit ne shenjen e Peshqve jane ëndërrimtar te medhenj dhe gjatë ditës i pëlqen të mbetet i mbytur në dimensionin e tij fantastik ku mund të ëndërrojë jetën që dëshiron dhe të largohet nga realiteti pa u shqetësuar. Peshqit i duan ëndrrat mbi të gjitha. Me t'u zgjuar ai e sheh të lodhshme të braktisë ëndrrat e tij të dashura për t'u rikthyer në realitet dhe kjo është ajo që e bën atë të zemëruar, për fat të mirë ai kthehet shpejt te vetja.

3. LUANI

Shenja e Luanit zgjohet herët në mëngjes. Atij i pëlqen të shkëlqejë dhe të sigurohet që çdo ditë të jetë produktive dhe që të gjenerojë një ortek vlerësimesh, komplimente dhe suksesesh. Sapo Luani zgjohet, ai ndjen nevojën për të bërë një mendje lokale për të organizuar veten dhe për të bërë një bilanc të të gjitha angazhimeve të ditës së tij. Ndërsa e bën këtë, ai ka nevojë për qetësi ekstreme dhe pa shqetësime. Në mëngjes, më mirë ta lini Luanin të nisë një bisedë nëse nuk doni të rrezikoni një pamje të pistë.

2. UJORI

Ujori është gjithashtu pjesë e shenjave të horoskopit që kanë nevojë për shumë qetësi në mëngjes. Ujori ka kohën e tijdhe sigurisht para se të pijë kafenë apo çajin nuk mund të përfshihet në asnjë bisedë. Me t'u zgjuar, ai ndjen nevojën për t'u kthyer ngadalë për t'u lidhur me realitetin, i duhet pak kohë për t'u zgjuar plotësisht, por sapo të zgjohet ai kthehet në njeriun e zakonshëm llafazan dhe lozonjar.

1. DASHI

Dashi është shenja më impulsive e Zodiakut. Në mëngjes ai mund të jetë më impulsiv se zakonisht dhe nëse e shqetësoni, rrezikoni të përballeni me një reagim të tepruar dhe të papritur. Kjo ndodh vetëm nëse Dashi është i lodhur dhe ndihet sikur nuk ka pushuar mjaftueshëm. Në të gjitha rastet e tjera, sapo zgjohet, ai tashmë është i vrullshëm, i buzëqeshur dhe dinamik. 

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post