Femrat e këtyre 5 shenjave janë vjehrra më e keqe e zodiakut

Ndërsa hëna ndikon në baticat, sjelljet tona gjithashtu mund të ndikohen nga universi. Në fund të fundit, kimia na mëson se materia nga e cila përbëhemi vjen drejtpërdrejt nga yjet. Horoskopi.vip zbulon sekretet e  shenjave të zodiakut dhe karakteristikat e tyre kryesore.

Sipas yjeve, disa shenja femra të zodiakut do të ishin veçanërisht të prirura për të qenë vjehrra më e keqe e Zodiakut.

 Marrëdhëniet me vjehrrën janë shpesh baza e konflikteve të ndryshme brenda familjes. Vjehrra shpesh rezulton të jetë shumë ndërhyrëse, jep shumë këshilla dhe është tepër mbrojtëse për fëmijët e saj dhe kjo mund të mërzitë partnerët të cilët, pasi të kenë krijuar një familje të tyren, do të donin më shumë autonomi.

Nëse keni një marrëdhënie të keqe me vjehrrën dhe ajo është pjesë e një prej 5 shenjave që do t'ju zbulojmë, bëni durim, fatkeqësisht janë yjet që ju vështirësojnë përmbushjen e këtij roli.

VIRGJËRESHA

 Ne e njohim Virgjëreshën për të qenë jashtëzakonisht e saktë dhe e përpiktë. Ajo është veçanërisht e tillë kur fëmijët e saj janë në rrezik. Qenie të shenjta që sipas saj duhet të trajtohen me kujdesin më të mirë të mundshëm.  Virgjëreshën nuk do ta pengojë t'i tregojë nuses se si duhet të kujdeset për fëmijën e saj,  do të japë këshilla delikate, por do të jetë shumë këmbëngulëse dhe nuk do të mungojë për të parët. Vjehrra në shenjën e Virgjëreshës me siguri do të vërë në provë durimin e nuses së djalit të saj dhe kjo do të krijojë mosmarrëveshje në marrëdhëniet bashkëshortore.

DASHI

Vjehrra e lindir nën shenjën e Dashit është  posesive dhe gjithmonë duhet të ketë kontroll mbi gjithçka. Për më tepër, Dashi është gjithmonë i bindur se ata dinë më shumë se të tjerët. Sigurisht që  ka të drejtë, ajo shpesh mendon se e di se çfarë është më e mira për të gjithë dhe nëse mendimi i tyre nuk ndahet, ata e kundërshtojnë. Ky aspekt e bën vjehrrën e Dashit veçanërisht shtytëse dhe kokëfortë për të dhënë këshilla dhe për t'u siguruar që këto këshilla të ndiqen me përpikëri. Në bazë të sjelljes së saj janë qëllimet e mira, por pasojat e veprimeve të tij çojnë në marrëdhënie të këqija.

SHIGJETARI

Nëna e Shigjetarit ndihet si gruaja më e rëndësishme në jetën e djalit të saj. Kur djali zgjedh një grua që ta ketë gjithmonë pranë, asaj i vjen keq dhe e braktisur. Me ngurrim pranon që vendin e tij pranë djalit e zë nusja e tij dhe kjo e bën atë të përjetojë një lloj rivaliteti mes grave. Vjehrra Shigjetari nuk do ta pranojë kurrë plotësisht nusen e saj dhe nuk do të mungojë të luftojë për dashurinë e djalit të saj të dashur.

 GAFORRJA

Gaforrja është një shenjë e lidhur ngushtë me vlerën e familjes. Fëmijët e tij mbeten të tillë përgjithmonë dhe këmbëngul t'i trajtojë ata sikur të ishin ende të vegjël. Ndërhyrja e vjehrrës së Gaforres do të jetë e paqortueshme dhe këmbëngulëse. Ajo është vjehrra klasike që e gjen te dera e shtëpisë edhe çdo ditë dhe që vazhdimisht telefonon dhe gjen lloj-lloj justifikimesh për të shkuar e për të përqafuar djalin e saj. Nëna Gaforre ka gjithmonë frikë se fëmija i saj nuk do të hajë mjaftueshëm, nuk do të flejë mjaftueshëm, nuk do të relaksohet sa duhet, kështu që ajo i kujton nuses së saj se si ta shijojë jetën e fëmijës së saj. Ana pozitive e vjehrrës Gaforre është se ajo është gjithmonë në dispozicion. Në çdo kohë që ju kërkoni ndihmë, ajo do të vrapojë dhe do ta bëjë me kënaqësi. Pavarësisht të metave, kjo anë e saj do ta bëjë mjaft të tolerueshme marrëdhënien mes nuses dhe vjehrrës.

 AKREPI

Nënat e shenjës së Akrepit tregojnë shumë interes për jetën e fëmijëve të tyre. Me ta duhet të detyrojmë distancat, por të shmangim konfliktet . Asnjëherë mos debatoni me vjehrrën e Akrepit, thjesht dëgjoni këshillat që ajo duhet të japë dhe qëndroni të qetë përballë kritikave të saj   dhe vazhdoni të bëni gjërat tuaja. Vjehrra Akrepi nuk kërkon që nusja e saj të sillet si të dojë, ajo në fakt vlerëson që nusja e merr në konsideratë dhe dëgjon këndvështrimin e saj. Kjo është e mjaftueshme për vjehrrën Akrepi.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post