Shenjat që kërkojnë më shumë në një marrëdhënie

Si çift, këta partnerë kanë një tendencë për të destabilizuar partnerin e tyre sepse kanë nevoja të veçanta brenda marrëdhënies. Partneri i tyre mund të ketë probleme serioze në identifikimin e këtyre pritshmërive të larta deri në atë pikë sa të ndihet i papërshtatshëm dhe i pasigurt . Nëse ky është rasti juaj, horoskopi.vip do ju tregojë se si të gjeni ekuilibrin në çift. Nëse partneri juaj i rëndësishëm ka lindur nën shenjën e Luanit Virgjëreshës ose Bricjapit , jeni të lidhur me një partner që pret shumë në marrëdhënien e tyre me ju. Ja si ta përballoni jetën në çift me këto shenja sipas parashikimeve astrale.

LUANI 

Luanit dominohet nga elementi i zjarrit. E veçanta e saj është të qenit verbues (Brilant), tërheqës dhe protagonist. Luani është një shenjë që pëlqen të marrë komplimente, pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes dhe pëlqen të ndihet i dashur dhe i vlerësuar nga partneri i tij. Luani vazhdimisht ka nevojë të ndihet i dashuruar dhe nuk e duron dot injorimin në një marrëdhënie. Ajo që një Luan dëshiron më shumë është të jetë perfekt , veçanërisht për personin që ai ose ajo ka zgjedhur si partner të jetës. Nëse lidheni me një Luan, thjesht duhet t'i thoni se e doni ashtu siç është dhe duhet t'ia tregoni vetë. Do të shihni që zjarri tek Luani do të digjet nga pasioni për ju. 🔥 

VIRGJËRESHA 

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës janë të përpiktë, të përsosur dhe shumë kërkues jo vetëm në dashuri, por në të gjitha fushat e jetës së tyre. Virgjëresha është shenja perfeksioniste e Zodiakut, domosdoshmërisht duhet të ketë gjithçka nën kontroll përndryshe hyn në gjendje ankthi. Virgjëresha urren surprizat, risitë, ngjarjet e paparashikuara. Në krah të tij ai ka nevojë për një partner/e veçanërisht mirëkuptues. Nëse lidheni me një Virgjëreshë, përpiquni t'i ngjallni një ndjenjë sigurie, në këmbim do të merrni dashuri pafund dhe të ëmbël, të butë dhe pasionante.

BRICJAPI 

Bricjapi është shenja më punëtore e Zodiakut. Zakonisht Bricjapi angazhon të gjitha energjitë e tij në vendin e punës, është thelbësore që ai të ketë stabilitet financiar që i lejon të plotësojë nevojat e tij dhe të personit që dashuron. Bricjapi është një shenjë që në dashuri është shumë i përkushtuar por urren gjendjet e pasigurisë. Për Bricjapin, është ose gjithçka ose asgjë. Kur një Bricjap është i përkushtuar, ata janë 100% të përkushtuar dhe të dashur me ju për një afat të gjatë. Nëse shoqëroheni me një Bricjap, ju rekomandojmë të jeni gjithmonë plotësisht të sinqertë ndaj tij. Kjo shenjë thjesht dëshiron të qetësohet.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post