Shenjat që ata kanë probleme me vetëvlerësimin!

Në të vërtetë, ndoshta jo: në fund të fundit po flasim për shenjat e zodiakut me më shumë probleme vetëvlerësimisigurisht që nuk do të nisin të bërtasin sepse i kemi përfshirë në renditjen e sotme!

I kërkuam yjeve dhe planetëve të na tregonin për të gjitha ato shenja të zodiakut që kanë probleme me vetëvlerësimin sepse, në jetë, vetëvlerësimi është një nga ato karakteristika themelore. Sidoqoftë, mos u dëshpëroni: mund të stërviteni dhe të zhvilloheni edhe nëse dikush ju ka thënë gjatë gjithë jetës se nuk duhet të besoni në veten tuaj.

Ndoshta kjo renditje mund të jetë një thirrje e parë pas zgjimit: a jeni edhe ju ndër shenjat e zodiakut me problemet më të vetëvlerësimit të gjithë horoskopit?

UJORI: vendi i pestë

Jemi të sigurt që të gjithë ata që kanë lindur nën shenjën e Ujorit janë veçanërisht të befasuar (po aq edhe të ofenduar) kur shohin shenjën e tyre në këtë renditje horoskopi. Sipas horoskopi.vip Të lindurit në shenjën e Ujorit janë njerëz që gjithmonë priren shumë për të kompensuar ... atë që besojnë se nuk e kanë! Kjo është arsyeja pse ata kujdesen gjithmonë për të gjithë, ata kanë gjithmonë një zgjidhje gati dhe nuk ndalen kurrë: kanë shumë pak vetëvlerësim dhe besojnë se duhet të fitojnë dashuri dhe admirim me një rrjedhë të vazhdueshme " zgjidhjesh "!

DEMI: vendi i katërt

Eshtë e panevojshme të thuhet, Demi janë njerëz që kanë një vetëbesim shumë të ulët : shumë më të ulët se sa mendoni! Megjithatë, ka një konsideratë: të lindurit në shenjën e Demit janë shumë të mirë për të fshehur problemet e tyre të vetëbesimit! Demi gjithmonë përpiqet të ketë gjithçka nën kontroll në çdo fushë të jetës: ata janë shumë të organizuar , shumë të saktë , gjithmonë të orientuar drejt suksesit. (Për këtë arsye, Demi janë edhe në renditjen e shenjave më të bezdisshme të horoskopit ). Realiteti është se Demi me të vërtetë besojnë se kanë nevojë për një armaturë shumë të trashë pas së cilës të fshihen, sepse nëse do të tregonin natyrën e tyre të vërtetë askush nuk do t'i donte!

BINJAKËT: vendi i tretë

Të lindurit në shenjën e Binjakëve janë njerëz që praktikisht nuk kanë vetëvlerësim: është e kotë ta mohosh atë ose të pretendosh se asgjë nuk ka ndodhur!
Binjakët, në fakt , janë të famshëm për kalimin gjithmonë nga një situatë në tjetrën, duke kërcyer nga një problem në tjetrin pa u kthyer dy herë pas. Arsyeja është se të lindurit në shenjën e Binjakëve, duke u munguar plotësisht në vetëvlerësimin ashtu siç janë, shpesh përfundojnë në situata që i konsiderojnë të neveritshme, vetëm sepse janë të bindur nga njerëzit e tjerë që t'i ndjekin. Ja, pra, që Binjakët nuk bëjnë kurrë atë që duan, por gjithmonë atë që duan të tjerët. Rezultati është thjesht shpërthyes !

PESHORJA: vendi i dytë

Të dashur miq të Peshores , ju vendosim në vendin e dytë në këtë renditje dhe tashmë e dimë që do të rrotulloni sytë dhe do të silleni sikur ky të jetë lajmi më absurd që keni dëgjuar ndonjëherë. Megjithatë, ju e dini shumë mirë se të qenit Peshore gjithashtu shpesh do të thotë të "gënjesh" për disa nga qëndrimet e tua dhe për disa ndjenja. Arsyeja është gjithmonë dhe e vetme: ju dëshironi t'i kënaqni të tjerët dhe për këtë arsye jeni gjithmonë jashtëzakonisht mikpritës dhe gati për të takuar të tjerët. Pse je keshtu? Por thjesht sepse ju Peshoret shpesh keni vetëbesim nën këpucët tuaja dhe besoni se të kënaqësh të tjerët, të gjithë të tjerët në botë, është  thelbësore .

SHIGJETARI: vendi i parë

Së fundi, në vendin e parë të renditjes sonë sot gjejmë të gjithë ata që kanë lindur nën shenjën e ShigjetaritI dashur Shigjetar, ne jemi të sigurt që nuk do të zemëroheni pikërisht sepse jeni njerëz jashtëzakonisht mikpritës dhe se kujdeseni pak për atë që mendojnë të tjerët për ta. Por pse jeni kështu, a e keni menduar ndonjëherë? Arsyeja është se ju jeni njerëz që keni një vetëbesim dukshëm të ulët dhe që, pikërisht për këtë arsye, hiqni dorë nga çdo luftë që në fillim. Pse shqetësoheni, pse debatoni dhe luftoni kur mund t'i lini të gjitha të shkojnë? Shpesh ndiheni të paaftë për të përballuar problemet dhe i lini të tjerët të vuajnë. Arsyeja është se ju tërhiqeni gjithmonë nga parimi dhe arsyeja që tërhiqeni gjithmonë është se ... ju Shigjetar nuk besoni fare në veten tuaj!

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post