Shenjat e zodiakut me gjuhën më të mprehtë, ju lëndojnë aty ku nuk e prisni

Për të lënduar një person nuk është e nevojshme të përdorësh forcë fizike, në të vërtetë, ndonjëherë fjalët mund të lëndojnë edhe më shumë se një gjest! Nëse jeni shumë i ndjeshëm dhe ndiheni keq edhe për një gjë të vogël, atëherë duhet t'u kushtoni vëmendje këtyre shenjave të zodiakut: janë ato që kanë gjuhën brisk  ... 

Ndonjëherë fjalët mund të jenë të rënda dhe të vështira për t'u pranuar, dhe ato mund të lëndojnë, pothuajse më shumë se një shuplakë! Për këtë duhet të kemi kujdes nga ata njerëz që, pa dashur ose me qëllimin për ta bërë këtë, përdorin fjalët për të lënduar njerëzit që kanë përballë. Nuk është gjithmonë e mundur të dihet se çfarë do të ndodhë, por horoskopi.vip mund të japë disa tregues në këtë kuptim. Në fakt, ka disa shenja të zodiakut që kanë një gjuhë shumë të mprehtë dhe janë të afta të bëjnë shumë dëm nëse duan, ndaj duhet të qëndroni larg tyre, sidomos në disa momente!

AKREPI

Kur ndodh diçka, Akrepi shpesh përpiqet të largohet nga "viktima" e situatës dhe e bën këtë duke përdorur armën e tij sekrete: gjuhën e tij të mprehtë (BIRSK). Ai fillon të thotë gjëra në mënyrë të papërshtatshme, të cilat kanë fuqinë t'i bëjnë të tjerët të ndihen fajtorë dhe kjo krijon një ndjenjë shqetësimi tek njerëzit rreth tij, të cilët preken drejtpërdrejt nga fjalët e tij!

GAFORRJA

Gaforrja është padyshim një nga shenjat  të mira të zodiakut, por mjerë ta zemërosh atë. Kur  fillon të zemërohet me dikë, Gaforrja bëhet vërtet i papërballueshëm dhe, në të vërtetë, ai mund të tregojë edhe anën e tij më hakmarrëse dhe tradhtare. Ai nuk do të kufizohet në shaka, por do të gjuajë kunja të vërteta që do të kenë fuqinë për të arritur drejt e në objektiv.

BINJAKËT

Edhe pse të lindurit në shenjën e Binjakëve janë përgjithësisht të mirë dhe të dobishëm, ndonjëherë mund të tregojnë edhe fytyrën tjetër. Dhe këtu ata befas bëhen shumë të athët dhe të mprehtë ndaj të tjerëve: shumë pak do të mjaftojë për një  binjak për të ofenduar ata përreth tyre!

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post