Magjepsëse dhe tërheqëse, kjo është shenja më karizmatike nga të gjitha

Yjet zbulojnë se kush është shenja astrologjike që nuk lë askënd indiferent dhe që tërheq si një magnet.

Shumë herë në praninë e tij do të keni pasur ndjesinë e një ndjesie të mahnitur dhe të hipnotizuar plotësisht. Kjo shenjë ka fuqi të lindur, është karizmatike si asnjë tjetër. E pamundur t'i rezistosh ose të qëndrosh indiferent ndaj tij.

Shenja e renditjes së sotme mban PARFUM kënaqësie , tregon një vetëvlerësim të madh dhe shumë simpati, është një rrjet që tërheq dhe burgos por kujdes, kjo shenjë rezervon më shumë se një surprizë.

Dashi është shenja më karizmatike e horoskopit

Shenja e zjarrit , e dominuar nga Marsi, planeti i veprimit, kjo shpjegon prirjen e tij për të dominuar, udhëhequr, të tjerët . Jo rastësisht është shenja e parë e zodiakut , është një shenjë që di të imponohet dhe të sigurojë që të mos qëndrojë indiferente ndaj të tjerëve. Kalimi i tij gjithmonë lë gjurmë.

Dashi gjen gjithmonë një mënyrë për të dalë, e do shoqërinë, i pëlqen të zotërojë një audiencë, veçanërisht i pëlqen të joshë këdo që takon dhe nuk habitet nëse merr reagimet pozitive që donte.

Nuk kuptohet plotësisht se si e bën, e sigurt është se është një shenjë që e intrigon, ngjall dëshirën për t'u afruar me të, rreth tij ka shumë njerëz. Kujdes, megjithatë , Dashi është një shenjë shumë impulsive dhe shumë e drejtpërdrejtë , kur keni një përplasje me të  do të lëndoheni, është një shenjë që i kapur nga inati thotë dhe bën gjëra për të cilat zakonisht pendohet kur është i qetë.

Pas Dashit, një nga shenjat më karizmatike është SHIGJETARI  . Kjo shenjë infekton me pozitivitetin e saj . Ai është gjithmonë  optimist, shpresëdhënës, ka fuqinë të shohë bukurinë që fshihet kudo, edhe në të keqen. Shigjetari drejtohet nga Jupiteri, planeti që mëson dhe udhëzon. Shoqëria e tij është shumë e këndshme, ka një karakter teatror dhe gazmor, kjo shenjë e Zjarrit di të tërheqë të tjerët drejt vetes dhe ta bëjë atë të dëshirojë të mos e braktisë më kurrë.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post