Me siguri nuk do i donit si kolegë: këto shenja janë përtacë të vërtetë

Ka ardhur koha të zbuloni se cilat janë shenjat më pertace të horoskopit? Shpresojmë të mos jeni në renditje.

Le ta pranojmë: ne të gjithë njohim dikë që nuk bën absolutisht asgjë në punë.

Ndoshta është kolegu që sapo ka ardhur , i cili ende nuk ka kuptuar se si të bëjë atë që bëjnë, ose është kolegu më i vjetër, i cili kërkon ndonjë justifikim për të mos bërë asgjë. Me pak fjalë, e kuptove se për kë po flasim, por tani do të kesh një mjet shtesë për t'i identifikuar.

SHIGJETARI: vendi i pestë

Për Shigjetarët , të qenit dembel është absolutisht një  domosdoshmëri . Ata as nuk do të luftonin kur bëhet fjalë për të bërë diçka të rëndësishme për ta! Ka një arsye pse Sipas horoskopi.vip Shigjetarët janë të tillë dhe është thjesht se për Shigjetarin është e rëndësishme të jetë në gjendje të jetojë për hir të tij , pa pasur përgjegjësi. (Nuk është rastësi, në fakt, që edhe Shigjetari janë në renditjen e shenjave të zodiakut me pertace  Shigjetarët nuk kujdesen për punën dhe gjithmonë do të përpiqen ta bëjnë atë sa më pak të jetë e mundur: jini të kujdesshëm me ta!

DASHI: vendi i katërt

Edhe të lindurit në shenjën e Dashit mund të jenë dembelë të vërtetë kur të duan! Le ta kuptojmë qartë: Dashi nuk dëshiron  shpesh të jetë dembel, por kur i hyn në të, ata mund të jenë vërtet të mirë në shmangien e ngarkesave të punës ! Për më tepër, në punë të qenit PERTACE nga njëra anë dhe kërkues dhe kritik nga ana tjetër është me të vërtetë një përzierje vdekjeprurëse!

BINJAKËT: vendi i tretë

Të dashur Binjakë , mos e fajësoni këtë vend të tretë në renditjen e shenjave më përtace të horoskopit!Kur flasim për Binjakët , ne shpesh priremi t'i mendojmë ata si njerëz që nuk mund të përqendrohen kurrë në asgjë dhe që hidhen menjëherë nga një gjë në tjetrën. Epo, i dashur Binjakë , edhe nëse është e vërtetë që  shpesh nuk qëndroni pa lëvizur në një pikë për më shumë se një sekondë, është gjithashtu e vërtetë që mund të jeni një dembel i vërtetë. Ajo që ju frikëson nga puna është se atëherë do t'ju duhet të përballeni me frikën e dështimit: kjo është vërtet e frikshme për ju!

PESHQIT: vendi i dytë

Fakti që Peshqit janë në renditjen e shenjave më  PERTACE të zodiakut duket vërtet e çuditshme derisa të filloni ta mendoni pak. Hej, por është e vërtetë që Peshqit nuk bëjnë asgjë nga mëngjesi në mbrëmje! Mirë, në rregull, ndoshta po e ekzagjerojmë, por duhet ta pranoni . Sapo kuptove se me mënyrat e tyre të hijshme dhe aftësinë e tyre të lindur për të shpëtuar kur të duan, Peshqit  janë vërtet të aftë të mos bëjnë asgjë… gjithë ditën! Kur Peshqit duan të punojnë dinë ta bëjnë dhe shumë mirë: le të themi se preferojnë, në shumicën e rasteve, ta injorojnë!

LUANI: vendi i parë

Të dashur Luan , ne e dimë shumë mirë që ju pëlqen shumë të mendoni se jeni punëtorë të vërtetë , gjithmonë të gatshëm të sakrifikoni veten për të tjerët.
Realiteti është ndryshe dhe është koha ta bëjmë këtë diskutim me ju. Luanët janë njerëz absolutisht përtacë, të cilët nuk do të bënin asgjë nga mëngjesi në mbrëmje. Ashtu si luanët e vërtetë , në fund të fundit! Luanit i pëlqen veçanërisht të angazhohet në projektet e tij dhe gjërat që i interesojnë, ashtu si të gjithë. Kur bëhet fjalë për të punuar për të tjerët, Luanët bëhen vërtet dembelë të mëdhenj ! Por kini kujdes t'u thoni: ofendohen menjëherë dhe, me justifikimin se ofendohen, bëjnë edhe më pak se më parë! Bravo luani

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post