Këto tre shenja të zodiakut janë mashtrues të vërtetë

Jeni mashtruar më shumë apo keni mashtruar të tjerët në jetën tuaj ? Nëse jeni përgjigjur me instinkt, ndoshta keni gënjyer ose nuk keni qenë plotësisht të vërtetë. Nëse, nga ana tjetër, e keni menduar për disa sekonda, ka të ngjarë që të keni qenë vërtet të sinqertë . Të mashtrosh nuk do të thotë vetëm të vjedhësh miliona euro nga dikush apo nga shteti. Mund të mashtroni veten edhe me pak keqbesim , pa bërë shumë dëm.

Është çështje karakteri dhe shenja e zodiakut ku i përkisni mund të ndryshojë aftësinë tonë për të mashtruar dhe mashtruar të tjerët. Sot do të zbulojmë renditjen e shenjave më mashtruese të zodiakut , atyre që nuk mund të mos mashtrojnë të tjerët për të përfituar një avantazh personal. 

LUANI:

Në vendin e tretë të renditjes gjejmë shenjën e Luanit. Të lindurit në këtë shenjë të zodiakut duan të shkëlqejnë dhe nuk e kanë problem të mashtrojnë ata që përpiqen të vënë çelësin në punë. Ambicia është para çdo gjëje tjetër dhe Luani nuk do të ndalet derisa të tjerët ta njohin udhëheqjen e tij. Të mos konkurrosh kurrë me dikë të lindur nën këtë shenjë të zodiakut, do të ishte një betejë e humbur.

DEMI:

Në vendin e dytë në renditje është shenja e Demit. Ata që i përkasin kësaj shenje të zodiakut janë veçanërisht të qetë , të paktën në fillim. Kur dikush përpiqet ta provokojë ose ta privojë nga ndonjë privilegj (sidomos nëse është marrë me shumë përpjekje), Demi transformohet. Kjo shenjë mundohet të mashtrojë të tjerët vetëm kur ndihet e sulmuar por ia del shumë mirë.

DASHI:

Në vendin e parë është shenja e Dashit. Kjo shenjë e zodiakut nuk e ka problem të japë këshilla të gabuara kur konkurron me dikë. Dëshira e tij për të shkëlqyer dhe komanduar fiton mbi gjithçka dhe mbi këdo. Kur lufton për diçka të rëndësishme, Dashi nuk njeh rregulla. Në këto raste, të tjerët nuk janë konkurrentë, por armiq. Dhe në luftë nuk i jepen askujt zbritje. Dashi e di mirë këtë.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post