3 shenjat e Horoskopi: që kanë dhe duan të kenë pak miq

Miqtë e vërtetë shpesh mund të numërohen me gishtat e njërës dorë. Të jesh në gjendje të krijosh një lidhje të sinqertë, simbiozë dhe dashuri të thellë me një person nuk është e lehtë, prandaj miqësitë e vërteta janë të pakta. Janë disa shenja të horoskopit, pra, që shquhen për një rreth shumë të ngushtë miqsh: a jeni edhe ju mes tyre? 

Të jesh në gjendje të mbështetesh në një miqësi të vërtetë dhe të sinqertë është një pasuri dhe, ndonjëherë, edhe një gjë e rrallë. Sipas Horoskopi.vip Kjo është arsyeja pse shpesh thuhet se miqtë e vërtetë janë shumë të paktë. Edhe pse kjo duket të jetë normale, ka disa shenja të zodiakut që, për shkak të natyrës dhe karakterit të tyre, nuk ka gjasa të lidhen me askënd: kjo është arsyeja pse rrethi i tyre i miqve është vërtet i vogël.

Cilat janë këto shenja të zodiakut ? A jeni edhe ju rastësisht mes tyre?

DEMI

Demi është një shenjë shumë selektive kur bëhet fjalë për  miqësinë  Ajo nuk kënaqet të takohet me dikë, sepse kur takon dikë, ajo dëshiron të jetë plotësisht e qetë. Që kjo të ndodhë duhet të vlerësojë me kujdes njerëzit që e rrethojnë dhe vetëm disa dhe të besuar arrijnë të rifuten në grupin që Demi zgjedh të ketë miq.

SHIGJETARI

E njëjta gjë vlen edhe për shenjën e Shigjetarit, e cila nuk pranon të rrethohet me asnjë grup njerëzish thjesht për të bërë numër ose për argëtim. Shigjetari është i sigurt për idealet dhe cilësitë e tij dhe dëshiron ta kalojë kohën e tij me ndershmëri me dikë që i intereson vërtet: të gjithë të tjerët nuk do të jenë kurrë pjesë e miqësisë së tyre !

GAFORRJA

Për Gaforren miqtë janë themelorë dhe luajnë një rol shumë të rëndësishëm në jetë, madje më i madh se ai i partnerit Duke qenë se i konsideron si një familje të vërtetë, Gaforrja është shumë selektive në çështjet e miqësisë: vendos me shumë kujdes se cilët janë njerëzit me të cilët dëshiron të kalojë kohën dhe cilët janë të duhurit për të jetuar një marrëdhënie të sinqertë dhe dashuri të thellë. .

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post