Horoskopi: 3 shenjat që dominojnë partnerin e tyre në një marrëdhënie

Kur jeton një histori dashurie, brenda marrëdhënies krijohen dinamika të veçanta , të cilat shpesh nuk janë edhe aq të thjeshta për t'u kuptuar. Megjithatë, Sipas horoskopi.vip nuk është e pazakontë që të krijohet një lloj marrëdhënieje ku, për shembull, ka një person që "dominon" (nga karakteri dhe natyra), dhe një tjetër që vuan në një mënyrë që mund të përkufizohet si "pasive".

Si do ta përshkruanit veten? Nëse nuk jeni në gjendje t'i caktoni mirë vetes një rol, le të zbulojmë se çfarë thotë shenja juaj e horoskopit për ju : a keni një rol "dominues" në marrëdhënien tuaj në çift?

DASHI

Dashi, kur është në çift , përfundon me një qëndrim që ndonjëherë mund të jetë edhe "despotik" ndaj partnerit. Të lindurit e kësaj shenje të zodiakut kanë një karakter shumë të fortë dhe kjo i shtyn ata, veçanërisht me ata me të cilët besojnë se kanë më shumë besim, t'i thonë gjërat në mënyrë të paqartë. Kjo situatë, në planin afatgjatë, mund të krijojë edhe shqetësime me partnerin.

SHIGJETARI

Shigjetari ka një qëndrim ndonjëherë të paqartë ndaj partnerit Edhe nëse nuk duan ta pranojnë këtë, të lindurit e kësaj shenje zodiakale duan të kenë gjithmonë të drejtë dhe të bëjnë zgjedhjet që mendojnë se janë të duhura për veten e tyre, dhe për këtë ata përpiqen ta marrin partnerin në të njëjtën gjatësi vale si ata. Jo vetëm kaq, Shigjetari dëshiron edhe lumturinë e personit që ka pranë dhe për këtë arsye ndonjëherë rezulton në kontradiktë!

UJORI

Me shenjën e Ujorit fillimisht do të keni ndjenjën se jeni në gjendje të jeni të lirë dhe të papenguar. Megjithatë, në realitet, me kalimin e kohës do të kuptohet qartë se Ujori priret të ketë një karakter që mbizotëron mbi të tjerët, dhe për këtë arsye do të përfundojë duke "dominuar" edhe partnerin, i cili do t'i duhet të përshtatet me ritmet dhe disponimin. e tjetrit!

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post