Renditja e 5 shenjave të padurueshme dhe narciziste të zodiakut

Pasqyrë, pasqyrë e dëshirave të mia kush është më e bukura nga të gjitha? Ndoshta ky është citati më i qartë për të përcaktuar një narcisist të vërtetë. Këta lloj njerëzish duan të jenë në qendër të vëmendjes, duan të vendosen në një piedestal dhe dëshirojnë të adhurohen . Jo vetëm kaq, marrëdhënia me një narcisist mund të jetë vërtet e vështirë, sepse ata shpenzojnë shumë kohë duke u kujdesur për pamjen e jashtme, por shpesh është edhe një formë e mbivlerësimit të egos.

Edhe pse mund të duket paksa e pabesueshme, narcizisti është në fakt dikush që vesh armaturën për të fshehur dobësitë e tij . Të shkosh deri në fund dhe të njohësh karakterin dhe nuancat e frikës së tjetrit mund të jetë një sekret për ta duruar më mirë atë. Zodiaku gjithashtu rezervon 5 vende për njerëzit që kanë lindur nën shenjat më narciziste dhe egocentrike.

5. GAFORRJA 

Në vendin e pestë në renditjen e shenjave narciziste të zodiakut është GAFORRJA . Të lindurit në këtë shenjë kanë shumë dobësi të fshehura dhe e vendosin veten përballë të tjerëve në një mënyrë mjaft të përqendruar te vetja. Në rastin e tyre ky qëndrim është një formë e vërtetë mbrojtjeje, ndaj duhet shumë takt dhe shumë durim me këtë shenjë uji. “Unë di gjithçka dhe vetëm unë bëj mirë”: kjo është fraza tipike e shenjës që ndodhet në vendin e pestë të kësaj renditjeje: 

4. BRICJAPI 

Kjo shenjë është narcisiste dhe ambicioze si në planin sentimental ashtu edhe në atë profesional. Ballafaqimi me një Bricjap në këtë kuptim mund të jetë vërtet i padurueshëm.

3. PESHORJA 

Ndërsa, medalja e bronztë shkon për PESHOREN . Të lindurit në këtë shenjë duan të jenë në qendër të vëmendjes dhe të nderohen si perëndi, por në realitet janë njerëz shumë të pasigurt. Një Peshore do të dëshirojë të jetë në qendër të vëmendjes, por përsëri dhe me siguri do të ankohet dhe për këtë. 

2. BINJAKËT 

Në vendin e dytë të narcizistëve gjejmë BINJAKËT . Këta njerëz dinë të drejtojnë vëmendjen te vetja dhe janë mjeshtra të skenës. Binjakët mund ta jetojnë jetën e tyre njësoj si një teatër dhe për këtë arsye duartrokitjet janë gjithmonë të mirëpritura së bashku me komplimentet. 

1. LUANI 

Mbreti i narcizistëve, megjithatë, është vetëm një LUANI. Njerëzit e lindur nën këtë shenjë kanë një sërë të metash - ata janë shumë, egoistë, por janë gjithashtu më besnikët e Zodiakut. Luanët duan parët në çdo situatë. Disa njerëz mund të jenë vërtet të pakëndshëm dhe të padurueshëm për t'u menaxhuar, pikërisht për këtë nuancë të theksuar të karakterit të tyre. Nëse jeni të dashuruar me një LUAN, nuk do të keni zgjidhje: do t'ju duhet ta adhuroni atë si një perendi.!

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post