Në javën e dytë të majit, fati do t'i mbushë me para këto shenja të horoskopit

Maji ka ardhur duke sjellë me vete lajme të ndryshme; jo vetëm në mjedisin 'natyror' me temperatura në rritje dhe shfaqjen e luleve të reja, por edhe në yje. Në fakt, fillimi i javës së dytë do të jetë thelbësor për disa shenja të horoskopit .

Le të shohim së bashku cilët janë ata që në javën e dytë të majit do të marrin shumë para dhe do të jenë me fat. Le të zbulojmë së bashku nëse e juaja është një nga këto, do të jetë një javë dhe një muaj, në kërkim të gëzimit dhe fatit.

Le të shohim së bashku cilët janë ata që në javën e parë të majit do të marrin shumë para dhe do të jenë me fat.  Le të zbulojmë së bashku nëse e juaja është një nga këto, do të jetë një javë dhe një muaj, në kërkim të gëzimit dhe fatit.

Siç e dimë të gjithë, për ata që njohin yjet, pozicioni i Hënës nuk ishte i favorshëm për shumë shenja në fund të prillit.  Një situatë që ndryshoi padyshim kur erdhi maji, në fakt me ardhjen e kësaj jave fati do të hyjë në jetën e disa shenjave.

Shenjat ‘fat’ të kësaj pjese të dytë të majit janë sigurisht: Demi, Dashi, Akrepi dhe Luani. Le të fillojmë me Demni; 

DEMI

kjo shenjë e mbylli muajin prill mjaft të stuhishëm për shkak të hënës kundër, në fakt pati shumë diskutime me partnerin dhe probleme serioze nga pikëpamja ekonomike.  Gjithçka ndryshon në këtë javë në të cilën Jupiteri do të mbërrijë edhe në shenjën e Demit, i cili do të sjellë me vete shumë fat.

$ads={1}

DASHI dhe LUANI

Pastaj kemi Dashin dhe Luanin.  Shenja e parë është të ketë, për momentin, një vit mjaft me fat nga të gjitha pikëpamjet, në fakt nuk është rastësi që muaji që sapo kaloi ishte i saj;  fati do vazhdojë nga pikëpamja ekonomike, familjare dhe dashuria.  Sa i përket Luanit, do të ketë një javë me goditje të shkëlqyera, veçanërisht nga pikëpamja ekonomike.

AKREPI
Më në fund kemi Akrepin që do të jetë në gjendje të ndërlidhet me një lloj pasurie të re, jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha dashurore.  Kjo do t'i lejojë akrepit të jetojë një jetë më të qetë në shumë mënyra.

Post a Comment

Previous Post Next Post