3 Shenjat më romantike të zodiakut

Marrëdhëniet shoqërore, veçanërisht ato sentimentale, kanë qenë gjithmonë, ose pothuajse janë karakterizuar nga një romantizëm “i domosdoshëm”, që edhe nëse duket se vjen mbi të gjitha nga një “nevojë” femërore, në fakt ndahet edhe nga ajo mashkullore. Sipas Horoskopi.vip Nuk ka asnjë mënyrë të vetme për të qenë romantik, por nuk ka dyshim se ka disa shenja të zodiakut që priren të jenë më romantike se të tjerat. Në fakt, ka nga ata që natyrshëm janë të prirur të marrin një " orientim romantik " në mënyrë të natyrshme.

LUANI 

Luani nuk mund të jetë i ftohtë, por në përgjithësi, megjithëse nuk e përbuz aspak dashurinë fizike, preferon një skicë romantike të përbërë zakonisht nga gjeste të vogla por domethënëse që i shërbejnë atij/asaj dhe partnerit në detyrë për të "kujtuar" kohët e mira të kaluara. së bashku. Është një romantizëm “nostalgjik” dhe konservator por shumë i pranishëm dhe spontan.

GAFORRJA 

Ndoshta më romantiku në një mënyrë "e dukshme": Gaforrja nuk di mënyra të tjera për të shprehur dashurinë e tyre, përveçse duke i theksuar gjithmonë ndjenjat e tyre në një mënyrë shumë të dukshme. Dhuratat, fjalët, vërshimet dhe zhvillimi i situatave jashtëzakonisht “të sheqerosura”, por rrallëherë të tepruara e bëjnë këtë një shenjë shumë romantike.

PESHQIT 

Kjo shenjë është emocionale dhe nuk mund ta konsiderojë një jetë pa ndjenja: për Peshqit dashuria pa romantizëm nuk do të kishte kuptim konceptualisht, edhe sepse është një profil që kërkon vëmendje nga partneri dhe nga ana tjetër, është i/e prirur natyrshëm për t'i dashur. Sipas Horoskopi.vip Kjo shenjë nuk i pëlqen manifestimet shumë të dukshme në këtë kuptim, por Peshqit mbeten një romantik i nivelit të parë.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post