Tre shenja të horoskopit që nuk shkojnë mirë me Demin

Disa shenja të horoskopit kanë një marrëdhënie të privilegjuar me disa shenja, ndërkohë që mund të bien ndesh me të tjerat. Karakteristikat e një shenje nuk shkojnë në mënyrë perfekte me të gjithë . Për këtë arsye, ka shenja të zodiakut që shkojnë shumë mirë me njëra-tjetrën, të tjera që arrijnë të bashkëjetojnë në mënyrë civile dhe të tjera që thjesht nuk e durojnë njëra- tjetrën.

Më 20 Prill hymë në periudhën e Demit . Duke filluar nga kjo datë, Dielli hyri në orbitë me këtë shenjë. Dhe Demi është protagonisti i renditjes së sotme. Sipas Horoskopi.vip Ka disa shenja me të cilat ai thjesht nuk mund të shkojë mirë. Për çfarë bëhet fjalë? A mendoni se edhe shenja juaj është atje? Le të zbulojmë së bashku cilat janë tre shenjat e zodiakut që nuk shkojnë mirë me Demin . 

DASHI 

Në vendin e tretë në renditje është shenja e Dashit. Njerëzit e lindur nën këtë shenjë të zodiakut nuk shkojnë mirë me Demin, sepse ata vënë shumë vrull në çdo gjë që bëjnë. Dashi priret të dëshirojë të udhëheqë dhe Demi nuk mund ta durojë këtë qëndrim. Të dy janë shenja kokëfortë dhe vështirë se do t'i dallojnë gabimet e tyre. 

BINJAKËT 

Problemi kryesor që i pengon këto dy shenja të bashkohen është ritmi. Demi është i ngadalshëm, Binjakët janë gjithmonë me nxitim. Demi kërkon gjithmonë ndihmën e të tjerëve për të bërë diçka, Binjakët janë më autonomë. Demi është një shenjë shumë besnike ndërsa Binjakët jo. Këto dy shenja nuk kanë asgjë të përbashkët dhe për këtë arsye nuk mund të tolerohen. 

UJORI 

Primati shkon tek Ujori. Kjo është shenja që shkon më pak mirë me Demin. Ata janë shumë të ndryshëm, Demi është shumë konkret ndërsa Ujori është gjithmonë me kokën në re. Pamendimi i Ujorit e pengon Demin të gjejë një arsye për ta dashur atë. Dhe në fakt ata shpesh e urrejnë njëri-tjetrin.

Post a Comment

Previous Post Next Post