Horoskopi: shenjat që nuk arrijnë të kursejnë

Si silleni kur shkoni në pazar? Nuk mund t'i rezistoni dëshirës për të blerë gjithçka që ju pëlqen apo jeni në gjendje të kontrolloni veten dhe të kurseni para? Nëse i përkisni kësaj  kategorie , atëherë ndoshta jeni ndër shenjat e zodiakut që thjesht nuk duan tja dinë për kursimet. 

LUANI 

Për të lindurit në shenjën e Luanit , pamja është shumë e rëndësishme. Kur janë në shoqëri, ata gjithmonë duan të ngrihen në këmbë. Kjo është arsyeja pse ata i japin rëndësi të madhe si pamjes fizike, veshjes dhe aksesorëve që arrijnë t'i bëjnë të tjerët ziliqarë dhe për këtë arsye përpiqen të “largojnë” atë që kanë, shpesh duke u shfaqur ndryshe nga ajo që janë në të vërtetë si shenjë. 

SHIGJETARI 

Shigjetari nuk e kontrollon vërtet veten kur bëhet fjalë për blerjet. Të lindurit e kësaj shenje të zodiakut përpiqen ta shijojnë jetën në maksimum, për shembull duke shfaqur rroba në modë ose duke shpenzuar paratë e tyre për atë që është pasioni i tij më i madh: udhëtimet. Kur duan të marrin dhe të largohen, nuk ka asgjë që mund ta ndalë Shigjetarin, i cili për të arritur atë që dëshiron është gjithashtu i gatshëm të kërkojë hua dhe favore nga njerëzit që e rrethojnë.

DASHI 

Dashi nuk i merr parasysh kursimet, përkundrazi. Të lindurit e kësaj shenje të horoskopit as që e dinë se çfarë është kursimi dhe nuk e kanë problem të bëjnë blerje që shkojnë përtej mundësive të tyre. Kjo ndodh sepse Dashi udhëhiqet nga instinkti dhe nuk mendon para se të veprojë kur bëhet fjalë për shpenzimet!

Post a Comment

Previous Post Next Post