Ja si ndërhyn planeti i inteligjencës në disa shenja

Horoskopi: a e dini sesi Merkuri, planeti i inteligjencës ndikon te shenjat e zodiakut? le të shohim në detaje se si funksionon dhe çfarë thonë yjet.

Gjithnjë e më shumë njerëz mbështeten te horoskopi dhe parashikimet e tij ditore . Shumë besojnë se yjet mund të ndikojnë në mënyrën tonë të të qenurit dhe mbi të gjitha të aktrimit, por po sikur t'ju thosha se ekziston një planet që drejton inteligjencën e disa shenjave të zodiakut?

Epo po, jeni kurioz të zbuloni se kush është? Po flasim për merkurin, i quajtur edhe planeti i inteligjencës. Fuqitë e tij janë të shumta , në fakt arrin të ndikojë në mënyrën e të menduarit të individit dhe gjithashtu në mënyrën e të vepruarit.

Ky është planeti më afër diellit dhe madhësia e tij është mjaft e vogël, ndikimi i tij qoftë edhe mendor dhe kryesisht dashamirës, ​​megjithëse në disa rrethana mund të jetë e kundërta.

Por jo vetëm që mund të kuptojmë nëse një person është i shoqërueshëm, introvert apo i rezervuar pikërisht në bazë të ndikimit të Mërkurit, për këtë arsye disa shenja të zodiakut sundohen nga ky planet.

Thuhet shpesh se Mërkuri ishte lajmëtari i perëndive dhe se në mitologji ai përfaqëson Hermesin, hyjninë e inteligjencës . Por le të zbulojmë se cilat janë shenjat e zodiakut që sundohen nga Mërkuri.

Siç thamë, ky planet ka një ndikim mbi të gjitha në nivelin e logjikës dhe shoqërueshmërisë. Por jo vetëm që ekziston edhe një lloj korrespondence midis Mërkurit dhe pjesëve të trupit tonë, para së gjithash hemisferës së majtë cerebrale, duke u lidhur kështu edhe me sistemin nervor, mushkëritë dhe gjymtyrët e sipërme.

Por cilat janë shenjat që sundohen nga ky planet? në zodiak janë dy shenja që ndikohen nga Mërkuri: Binjakët dhe Virgjëresha. 

Duhet bërë dallimi midis shenjave të ujit dhe shenjave të tokës, në të parat ndikimi i Mërkurit varet nga emocionet, pra ai rregullon ndjenjat e tyre, veçanërisht kur bëhet fjalë për shenjën e Gaforres. Për këtë të fundit, megjithatë, dominojnë më shumë logjika dhe intuita.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post