Duan të kenë gjithmonë kontrollin! Katër shenjat e HOROSKOPIT më dominante në shtrat

Pozita dominuese është diçka që shumë nuk e kanë kur është fjala për intimitet në dhomën e gjumit. Dhe nga ana tjetër, ka nga ata që duket se e kanë genin dominues brenda tyre. 

Janë ata që gjithmonë përpiqen të marrin kontrollin, që duan të drejtojnë anijet e intimitetit dhe të bëjnë dashuri. Ata janë shumë të orientuar në detaje dhe kanë qasje shumë metodike për të bërë dashuri. 

Sa herë që nuk marrin kontrollin e situatës, ata tentojnë të ndihen shumë të humbur dhe të çorientuar. Ata gjithmonë duan të kenë pushtetin dhe shenjat të cilat njihen si më dominueset në shtrat janë: 

DASHI 

Personat që i përkasin shenjës së dashit dihet që janë mjaft konkurrues. Ata gjithmonë përpiqen t’i bëjnë gjërat shpejt dhe janë lehtësisht të joshur nga sfidat. Ky lloj i personalitetit lëviz edhe në dhomën e gjumit. Ata pëlqejnë të jenë agresivë dhe madje mund të bëhen pak të dhunshëm. Ata janë gjithashtu të pasionuar për sfidat tepër të vështira fizike në dhomën e gjumit. 

LUANI 

Në jetë, një luan gjithmonë do të jetë një udhëheqës natyror. Gjithmonë përpiqet të menaxhojë grupe të mëdha njerëzish. Ai ka aftësi të mëdha menaxhimi dhe komunikimi. Ai është i sigurt për veten dhe do ta bëjë partnerin e tij të ndihet sikur e di se çfarë po bën. Ata gjithashtu priren të jenë të sinqertë dhe të ndershëm për atë që duan nga një natë pasioni. 

VIRGJËRESHA 

Virgjëresha është surpriza në këtë listë. Është ajo që nuk do të prisnit kurrë të ishte tek dominuesit seksualisht. Në jetën reale, ajo shihet si mjaft e butë dhe pasive. Por kur ju keni mundësinë të qëndroni me një Virgjëreshë, atëherë do të shihni një anë tjetër të saj. Ajo është shumë bujare dhe gjithmonë sigurohet që t’i japë kënaqësi partnerit të saj. 

AKREPI 

Akrepi prodhon vetëm pasion dhe emocion. Është ai që ka qëllime shumë specifike dhe është i pamëshirshëm në ndjekjen e tyre. Ai është gjithmonë i gatshëm të japë gjithë veten e tij vetëm për ta bërë përvojën të paharrueshme. Dihet gjithashtu se është mjaft spontan dhe dinak.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post