Nga lindja deri në vdekje: Çfarë tregon mjekra për ju sipas astrologjisë

Sipas leximit të fytyrës nga kinezët, mjekra dhe nofulla tregojnë fatin e mbartësit deri në moshën 61-75 vjeçare dhe fatin në lidhje me fëmijët dhe vartësit. Gjithashtu, mjekra dhe nofullat tregojnë këmbënguljen, agresivitetin, qëndrueshmërinë dhe kulturën e punës. Për njerëzit e fuqishëm, një mjekër e mirë është si krem ??mbi tortë.

Përgjithësisht besohet se, mjekra e gjerë, e rrumbullakët dhe e mbushur është simbol i pasurisë. Mjekra e shkurtër, jashtëzakonisht e dalë, me majë ose mishtore me shenjë, rrudhë ose nishan konsiderohet si më e keqja.

1. Mjekra e shkurtër

Njerëzit me mjekër të shkurtër janë introvertë dhe emotivë. Ndonjëherë janë ekstremistë, pa takt dhe të paqëndrueshëm, prandaj është e vështirë për ta që të përfundojnë diçka dhe mund të vuajnë nga vetmia në moshë të madhe.

2. Mjekra e gjatë

Mjekra e gjatë i përket atyre që janë të drejtë, të durueshëm, këmbëngulës, emocionalë, besnikë dhe popullorë. Njerëzit me mjekër të gjatë janë të bekuar, gëzojnë jetëgjatësi dhe luajnë rolin e partnerit të mirë martesor. Meqenëse janë shumë të përkushtuar në dashuri, lehtë mund të mërziten dhe të lëndohen seriozisht nëse tradhtohen. Prandaj, rekomandohet të zgjedhin një partner me mendje të qetë. Ata me mjekër tepër të gjatë janë të dyshimtë, intelektualë dhe të vetmuar në pleqëri.

3. Njerëzit me gushë të varur dhe mjekër të rrumbullakët

Mjekra e dyfishtë nënkupton një jetë të mirë dhe vite të rehatshme në pleqëri. Mjekra e rrumbullakët tregon komoditet në jetë dhe shumë zonja të pasura kanë këtë lloj mjekre.
 
Mjekra e dyfishtë, ose gusha: Në aspektin e fizionomisë, mjekra e dyfishtë paraqet pasuri dhe i përket njerëzve të qëndrueshëm, bujarë dhe të edukuar, të cilët shpesh marrin ndihmë nga të tjerët, kanë marrëdhënie të mira ndërpersonale, gëzojnë prestigj të lartë dhe respekt nga të gjithë. Në të njëjtën kohë, ata priren të kenë dashuri, personalitet të butë dhe jetë të lumtur më vonë. Për femrat, mjekra e dyfishtë tregon për fat të mirë dhe mbështetje për burrin ndërsa për meshkujt, tregon fat të mirë në pasuri.
 
Mjekra e rrumbullakët: I përket njerëzve me fat që gëzojnë dashuri të ëmbël. Nëse mjekra është e rrumbullakët dhe e gjerë, do të jetë edhe më mirë. Këta njerëz janë të butë, optimistë, pak budallenj por delikatë në dashuri. Ata janë zemërbutë dhe kanë fëmijë të mirë, falë të cilëve mund të gëzojnë vitet e lumtura më vonë. Gratë me mjekër të rrumbullakët janë të orientuara kah familjes ndërsa meshkujt janë besnikë në dashuri dhe bëjnë arritje të mëdha në karrierë. Megjithatë duhet të kenë kujdes që të mos mashtrohen për shkak të pafajësisë.

4. Mjekër mishtore

Mjekra e mbushur është e ngjashme me gushën, por mishi nuk krijohet në formë shtresash. Njerëzit me mjekër të mbushur kanë më shumë fat dhe drejtojnë një jetë të thjeshtë dhe të rehatshme në moshë të vjetër.

5. Mjekër e dalë

Njerëzit me mjekër të dalë përpara janë romantikë, të orientuar drejt artit, sentimentalë dhe të famshëm për seksin e kundërt. Megjithatë janë moskokëçarës, shpesh lëndohen dhe nuk shfaqin mirë atë që duan të thonë. Ata me mjekër shumë të dalë janë agresivë dhe posesivë, nuk i lenë armiqtë të marrin atë që duan dhe duan të marrin drejtimin e gjithçkaje.

Këta njerëz janë emocionalë, ndihmues, të sjellshëm me të tjerët dhe të aftë. Duhet të shohin me kujdes problemet me mitrën.

$ads={1}

6. Mjekër me majë

Njerëzit me mjekër me majë janë të zhytur në mendime dhe kureshtje, kërkojnë kënaqësi shpirtërore dhe intelektuale gjatë gjithë jetës dhe tentojnë të lënë pas dore familjen. Ata janë jorealistë dhe romantikë, duan të dalin dhe të martohen vonë, ose do të përjetojnë krizën e martesës. Me ndjenjën e dobët të përgjegjësisë familjare, ata nuk dinë se si të kujdesen për fëmijët dhe duhet të zgjedhin ata me mjekër të gjerë për t'u martuar.
 
Maja tepër e theksuar sugjeron bashkëpunimin e dobët me të tjerët dhe pa marrë parasysh se çfarë bëjnë të tjerët për ta, e marrin si të mirëqenë.
 
Të dy burrat dhe gratë me mjekër të theksuar dhe të ngushtë janë disi nervozë dhe të frustruar në marrëdhënien e dashurisë. Kanë tendencë për të udhëhequr një jetë të shkurtër; por edhe nëse gëzojnë jetëgjatësi, mund të jenë të vetmuar dhe të varfër në pleqëri.

7. Mjekër katrore

Mjekra katrore është parë tek njerëzit e fortë, kokfortë, të sinqertë, me këmbë në tokë e që mund të mbijetojnë në mjedise të ashpra. Janë idealistë, që kanë kurajo të veprojnë edhe nëse e dinë se situata është e keqe për ata. Këta njerëz dinë si të kujdesen për të tjerët dhe kanë një sens të fortë përgjegjësie në familje, por s’kanë shumë interesa në jetë dhe nuk janë romantikë. Janë kokfortë në dashuri dhe ndahen menjëherë nga ata që s’mund t’i kuptojnë. Sapo u bie në kokë për dikë, kalojnë çdo vështirësi dhe i përkushtohen lidhjes.

8. Mjekër e rënë

Mendërisht i papjekur dhe i pavendosur, njerëzit me mjekër të rënë kanë mungesë përqendrimi dhe priren të qeverisen nga të tjerët. Ata janë të kujdesshëm, të nënshtruar dhe modestë, por shpesh e humbin mundësinë për shkak të karakterit mbizotërues, janë të përshtatshëm për bashkëpunim dhe punë ndihmëse në vend që të fillojnë biznesin në mënyrë të pavarur. Me marrëdhënie të mira ndërpersonale, ata zakonisht bien në sy në punën me njerëz të tjerë. Sa i takon dashurisë janë indiferentë dhe jo besnikë.

9. Mjekër me vrimë

Vrima në mjekër është shenjë e fatit të mirë për burrin dhe gruan dhe aftësi të papara krijuese. Sipas fizionomisë kineze, mjekra me vrimë nuk tregon vetëm se mbartësi është i bekuar, por simbolizon ‘dy shtëpi’. Në anën e mirë tregon pronësinë e dy ose më shumë shtëpive, ndërsa në anën e keqe mund të tregojë se burri dhe gruaja do të jetojnë në shtëpi të ndryshme, ose rimarteë. Njerëzit me mjekër me vrimë janë sentimentalë dhe shijjnë një jetë me ngjyra. Në dashuri besojnë se paguajnë shumë dhe duan që edhe të tjerët të paguajnë po aq, ndaj shpesh lëndohen si pasojë e pabarazisë.

10. Mjekër e gjerë

Mjekra e gjerë zakonisht i përket njerëzve që janë të drejtë dhe pak impulsivë; pavarësisht nga forca e tyre në punë kanë mungesë të mendjes intelektuale dhe mund të përdoren lehtë nga të tjerët. Ata janë tolerantë dhe zemërmirë edhe pse me sy të gjelbër. Ata me mjekër të gjerë dhe të mbushur janë mendjehapur, të mirë, të bekuar dhe me fat në pleqëri.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post