3 shenjat e horoskopit që fajësojnë veten për gjithçka që u ndodh në jetë

GAFORRJA

Sipas astrologjisë, shenja e Gaforres nuk merr lehtë asnjë lloj pengese. Ajo është në harmoni me emocionet e saj, kështu që tenton të reagojë me zemrën e saj më shumë sesa me mendjen. Asaj nuk i pëlqen të bëjë gabime sepse do të peshojë rëndë në ndërgjegjen e saj, veçanërisht nëse gabimi mund të ketë dëmtuar një person tjetër në ndonjë mënyrë tjetër. Fajëson veten për çdo gjë dhe të gjitha gabimet që bën.

PESHQIT

Peshqit fajësojnë veten kur ngatërrohen me ndjenjat dhe reagojnë shumë emocionalisht kur bëhet fjalë për gabime. Kjo është ajo që e bën atë të luajë me ndjenjën e fajit. Përfundimisht do të fajësoni veten nëse diçka shkon keq sidomos nëse lëndohet dikush tjetër. Duke qenë kaq vetëmohues është e vështirë për Peshqit që të mos investojnë aq shumë emocionalisht.

BINJAKËT

Binjakët nuk kënaqen lehtë. Ata fajësojnë veten kur diçka ndryshon dhe kjo përfshin vendimet e tyre. Binjakët fajësojnë shpejt veten edhe nëse diçka shkon keq. Janë shumë nervozë dhe shqetësimi është shkaktari pse gjithçka u shkon keq në jetë. Binjakët duhet të kujtojnë se nuk kanë nevojë të dinë se çfarë duan gjatë gjithë kohës për të qenë të lumtur.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post