Zodiaku, shenjat që urrejnë të ndjekin rregullat: më kokëfortët nga të gjithë

Disa shenja të zodiakut shquhen për një rebelim të fortë që ndiejnë ndaj situatave të caktuara, duke spikatur gjithashtu një kokëfortësi të caktuar

Pavarësisht se sa përpiqen të mos e bëjnë, për disa njerëz rregullat duket se duhet të prishen. Kokëfortësia e tyre i bën ata të mos dëshirojnë të nënshtrohen aty ku besojnë se gjërat duhet të shkojnë ndryshe ose përballë padrejtësive. Në këtë mënyrë ata gjithashtu do ta gjejnë veten duke reaguar tepër, duke bërë që kryeneçësia e tyre të mbizotërojë. Ndjenja e tyre e rebelimit mund të lidhet me pasiguri ose gatishmëri për të shpëtuar nga standardet shumë të ngurta. Sipas Horoskopit.vip,  e gjithë kjo mund të ketë të bëjë edhe me shenjën e zodiakut.

DASHI

Para së gjithash gjejmë Dashin që vështirë se do ta lerë të dominohet. Një shenjë shumë e fortë dhe kokëfortë, e cila nuk i frikësohet ballafaqimit as para autoriteteve. Nëse Dashi beson se ai po përballet me një situatë padrejtësie ose nëse dikush përpiqet ta mashtrojë, reagimi i tij nuk do të vonojë shumë, dhe do të jetë një reagim shumë shumë i ashpër.

GAFORRJA

Pastaj gjejmë Gaforrjen , me sa duket një shenjë e qetë që megjithatë nuk lejon që të manipulohet  në asnjë mënyrë. Kur dikush përpiqet, atëherë ai do të jetë në gjendje të hakmerret. Nuk ka rëndësi se si, por do të ketë shumë sukses. Një shenjë si gaforrja nuk mund të qëndrojë i heshtur përballë situatave kompromentuese dhe kurrë nuk do të ketë frikë të thotë fjalën e tij/saj.

LUANI

Në rastin e Luanit, të provosh një qasje reflektuese është pothuajse e padobishme. Kjo është një shenjë e pakontrollueshme, shumë kokëfortë që nuk do të lejojë kurrë askënd ti vëje  këmbët në kokë. Reagimet e tij ndonjëherë do të jenë joproporcionale dhe ai gjithmonë do të sigurohet që të ketë fjalën e fundit. Përpjekja për t'i imponuar rregulla luanit është shumë e komplikuar.

AKREPI

Akrepi punon më qetësisht dhe, megjithëse shumicën e kohës nuk vë në dukje reagime të tepruara, ai nuk i lë gjërat të dalin jashtë kontrollit. Në veçanti, mania e tij për kontroll do ta bëjë atë të dëshirojë që gjithçka të shkojë gjithmonë siç është planifikuar nga vetë Akrepi. Kur kjo nuk ndodh, ajo mund të veprojë instiktivisht, madje edhe duke i bërë një fjalim  atyre që janë përgjegjës për ndryshime të tilla.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post